Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mitsubishi L200 (+ video)

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mitsubishi L200 (+ video)

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Mitsubishi L200 (+ video)

ΝΕΑ

H Mitsubishi, παρουσίασε την καινούργια γενιά του L200 το οποίο ακολουθεί τη σύγχρονη τάση που αφορά στα pickup μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Για 45 χρόνια το L200 είναι ένα από τα πιο γνωστά pickup οχήματα και εξυπηρετεί τις ανάγκες των επαγγελματιών. Η Mitsubishi, παρουσίασε επίσημα την έκτη γενιά του μοντέλου στη Μπανγκόκ, καθώς το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη.

Το καινούργιο μοντέλο είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τη σύγχρονη τάση που επικρατεί πλέον και σε αυτή την κατηγορία οχημάτων. Έτσι, το αμάξωμά του είναι ογκώδες, κάτι που ενισχύεται και από τη διαμόρφωση της μάσκας και των εκεί φώτων.

Στο πίσω μέρος, χαρακτηριστικά είναι τα εκεί φώτα και η διαμόρφωση του εκεί προφυλακτήρα στον οποίο έχει διαμορφωθεί ένα πρακτικό σκαλοπάτι.

Advertisement
Advertisement

Η Mitsubishi δεν ανακοίνωσε ακόμα τεχνικά στοιχεία που να αφορούν στις διαστάσεις και το βάρος του καινούργιου L200. Όμως, αποκάλυψε ότι το ύψος της καρότσας έχει μειωθεί κατά 45 χλστμ. σε σχέση με πριν και πλέον είναι στα 820 χλστμ. από το έδαφος.

Σύμφωνα με τα στελέχη της ιαπωνικής εταιρείας αυτό έγινε για να διευκολύνεται η φορτοεκφόρτωση των αντικειμένων ή των προϊόντων προς και από αυτή.

Το νέο L200 βασίζεται σε ένα καινούργιο πλαίσιο τύπου σκάλας στο οποίο η κάμψη ως προς τον κατακόρυφο άξονα έχει αυξηθεί κατά 40% και η στρεπτική δυσκαμψία κατά 60% σε σχέση με ό,τι ίσχυε σχετικά στην προηγούμενη γενιά.

Advertisement

Το νέο μοντέλο είναι πολύ καλά εξοπλισμένο και έχει προηγμένα συστήματα ασφάλειας, προειδοποίησης και ενημέρωσης του οδηγού. Επίσης, στην αντίστοιχη έκδοσή του, διαθέτει το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης «Super Select 4WD-II» το οποίο διαθέτει τα συστήματα Active Stability & Traction Control («ASTC») και Hill Descent Control («HDC»).

Advertisement

Αυτό διαθέτει συνολικά επτά διαφορετικές επιλογές μετάδοσης της ροπής σε όλους τους τροχούς, αναλόγως της επιφάνειας του εδάφους.

Τέλος, το νέο L200 θα διατίθεται με μονή καμπίνα, με μιάμιση καμπίνα και διπλοκάμπινο. Ο πετρελαιοκινητήρας του έχει χωρητικότητα 2,4 λίτρων και θα διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδοχές αναφορικά με τη μέγιστη ισχύ του: 150 ίππους, 184 ίππους και 204 ίππους, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ναι, το νέο Mitsubishi Colt μοιάζει με… Clio!
Δυναμική η επιστροφή της Mitsubishi
Πρώτη γεύση από το επόμενο Mitsubishi L200

Advertisement