Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes CLA

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes CLA

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτή είναι η ανανεωμένη Mercedes CLA

ΝΕΑ

Το facelift αφορά τόσο την τετράθυρη CLA Coupe όσο και την Shooting Brake.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes αποκάλυψε την ανανεωμένη έκδοση της CLA και στους δύο τύπους αμαξωμάτων με τους οποίους διατίθεται.

Οι βασικές αλλαγές εντοπίζονται στο τροποποιημένο εμπρός μέρος με την επανασχεδιασμένη μάσκα, ενώ πίσω αναγνωρίζεται από το διαφορετικό διαχύτη.

Φυσικά, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν και νέα χρώματα για το αμάξωμα σε συνδυασμό με καινούργιας σχεδίασης ζάντες που ξεκινούν από τις 17 ίντσες.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό με το χαρακτηριστικό σύμπλεγμα των ελεύθερων οθονών η στάνταρ διάταξη αποτελείται πλέον από μια οθόνη των 7,0 ιντσών και μια των 10,25 ιντσών.

Advertisement

Από κει και πέρα υπάρχουν περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά, ενώ έχει αναβαθμιστεί και ο βασικός εξοπλισμός, ενώ για τον προαιρετικό και για χάρη της διευκόλυνσης στην επιλογή έχουν γίνει πακέτα. Αναβαθμισμένο είναι φυσικά και το σύστημα infotainment MBUX.

Advertisement

H γκάμα των κινητήρων βενζίνης είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη. Οι βασικές εκδόσεις είναι και πάλι οι C 180 και C 180 d με τετρακύλινδρα σύνολα 1.332 και 1.950 κυβικών που αποδίδουν 136 και 116 ίππους αντίστοιχα.

Η γκάμα περιλαμβάνει και την plug-in υβριδική CLA 250 e με το σύνολο των 1.332 κυβικών και των 163 ίππων και ένα ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τους 218 ίππους, ενώ η ηλεκτρική αυτονομία -η μπαταρία έχει ενεργειακή χωρητικότητα 15,6 kWh- κυμαίνεται από 71 έως και 82 χιλιόμετρα.

Advertisement

Όσο για τις Mercedes-AMG υπάρχουν και πάλι η CLA 35 4MATIC των 306 ίππων που έχει και αυτή ήπια υβριδική υποβοήθηση και η κορυφαία CLA 45 S 4MATIC+.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Mercedes θα καταργήσει τα αρχικά EQ;
Συγκριτική δοκιμή: Alfa Romeo Tonale 1.5 160 PS vs Mercedes-Benz GLA 200
H Mercedes-AMG One πέτυχε νέο ρεκόρ στο Nurburgring (+video)