Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Επίδειξη δύναμης της Audi Ελλάδας

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίδειξη δύναμης της Audi Ελλάδας

ΑΓΟΡΑ

Επίδειξη δύναμης της Audi Ελλάδας

ΑΓΟΡΑ

Γιορτές με ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο στη χώρα μας, με μία δυναμική κίνηση της Audi Kosmocar…

Advertisement
Advertisement

Ενώ οι περισσότεροι εκθέτουν προς τον κόσμο τα εμπορικά τους μοντέλα, αυτά δηλαδή που πουλάνε στις εκθέσεις, η Ελληνική αντιπροσωπεία της Audi, κάνει μία εντυπωσιακή κίνηση, μέσα στις γιορτές…

Έτσι μόλις χτες, οι Ελληνες λάτρεις της τεχνολογίας και της αυτοκίνησης, θα μπορούν να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό Audi, το οποίο δεν έχει μπει ακόμα στην παραγωγή. Μάλιστα εκτός από κάποιες μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτων, το συγκεκριμένο υπεραυτοκίνητο έχει κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις.

Τωρα είναι Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Golden Hall!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το Audi grandsphere, ένα μεγάλου μεγέθους τετράθυρο GT με φουτουριστική εμφάνιση, απαράμιλλη πολυτέλεια, state-of-the art τεχνολογίες και ένα εσωτερικό με διαστάσεις… σαλονιού.

Oι διαστάσεις του εντυπωσιακές: Με μήκος 5,35 μ, πλάτος 2,0 μ., ύψος 1,39 μ. και ένα μεταξόνιο που αγγίζει τα 3,19 μ., το Audi grandsphere φανερώνει ευθύς εξαρχής τις προθέσεις του για δημιουργία ενός άνετου χώρου, που ξεπερνά ακόμα και εκείνου του Audi A8.

Advertisement

Δια της απουσίας τους λάμπουν και οι εξωτερικές χειρολαβές, μιας και η είσοδος γίνεται μέσω της αναγνώρισης των βημάτων των επιβατών. Η βασική διαρρύθμιση του GrandSphere είναι διθέσια, παρουσία δύο καθισμάτων (+2 πίσω) που μπορούν να μετατοπιστούν τελείως πίσω, αλλά και να μετατραπούν σε… κρεβάτι (η πλάτη τους παίρνει κλίση έως 60 μοίρες). 

Advertisement

Τόσο το τιμόνι όσο και τα πεντάλ μπορούν να «κρυφτούν» μέσα στο ταμπλό, γεγονός που αυξάνει περαιτέρω τους χώρους και συνάμα το αίσθημα ευρυχωρίας.

Το Audi grandsphere βασίζεται στην προηγμένη ηλεκτρική πλατφόρμα Premium Platform (PPE) και ενσωματώνει μια μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 120 kWh, τοποθετημένη επίπεδα ανάμεσα στους δύο άξονες.

Advertisement

Αυτή ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης η αυτονομία μπορεί να φτάσει έως και τα 750 χλμ. Μόλις 10 λεπτά φόρτισης είναι αρκετά για την προσθήκη 300 χλμ., ενώ σε λιγότερα από 25 λεπτά η μπαταρία φορτίζει από το 5 έως και το 80%.

Δείτε το και ζήστε το από κοντά και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2024 στο ειδικά διαμορφωμένο stand της Audi στο ισόγειο του Εμπορικού Κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι!

 

ΑΚΟΜΑ:
KOSMOCAR: Νέα δεδομένα με έμφαση στον άνθρωπο
Η Kosmocar διακρίθηκε ως η «Car Company of the Year»
Audi Q4 e-tron 50 quattro: Η ηλεκτροκίνηση σε πάει παντού!