Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Kosmocar διακρίθηκε ως η «Car Company of the Year»

Ελλάδα 21:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Kosmocar διακρίθηκε ως η «Car Company of the Year»

ΝΕΑ

Η Kosmocar διακρίθηκε ως η «Car Company of the Year»

ΝΕΑ

Η Kosmocar αναγνωρίστηκε για το πρωτοποριακό έργο της με τις σημαντικές διακρίσεις που λάμβανε στα Mobility Awards 2023.

Advertisement
Advertisement

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, η εταιρεία τιμήθηκε με τον τίτλο «Car Company of the Year» και τρία Gold βραβεία στις κατηγορίες Mobility as a Service (MaaS), Urban Transport και Ride Hailing and Car Sharing.

Οι διακρίσεις αυτές συνδέονται με το έργο της Kosmocar στον τομέα της έξυπνης κινητικότητας, ειδικότερα με την υπηρεσία κοινής χρήσης οχημάτων “astyGO” σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μετακίνησης με λεωφορεία “ASTYBUS”.

Αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά με ηλεκτρικά οχήματα, με την Kosmocar και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (K2) να συνεργάζονται για τον συντονισμό της υπηρεσίας. Με το προηγμένο οικοσύστημα έξυπνης κινητικότητας “astyMOVE”, όλες οι μετακινήσεις στο νησί γίνονται εύκολα και απλά μέσω του smartphone των επισκεπτών και των κατοίκων της Αστυπάλαιας.

Από αριστερά: Άγγελος Στεφανόπουλος, Project Manager, Kosmocar – Δημήτρης Αγραφιώτης, Head of Corporate Affairs & Communications, Kosmocar – Ιωάννης Εμιρζάς, Διευθύνων Σύμβουλος, Kosmocar – Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής After Sales & Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων, Kosmocar – Καθηγητής Γιώργος Γιαννής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Advertisement
Advertisement

Οι διακρίσεις που έλαβε η Kosmocar στα Mobility Awards 2023 επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της εταιρείας για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας. Μέσω καινοτόμων τεχνολογιών και στρατηγικών συνεργασιών, η Kosmocar συνεχίζει να ηγείται στον τομέα, ανοίγοντας τον δρόμο για έξυπνες, καθαρές και προσβάσιμες μεταφορές.

Τα Mobility Awards 2023, γνωστά για την αναγνώριση της αριστείας στον τομέα της κινητικότητας, αποτελούν απόδειξη της όρασης και της αφοσίωσης των οργανισμών που πρωτοστατούν στην προώθηση βιώσιμων και αποτελεσματικών μεταφορικών λύσεων. Τα επιτεύγματα της Kosmocar σε αυτόν τον τομέα έχουν αποσπάσει αναγνώριση από ειδικούς και ενδιαφερόμενους φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kosmocar: Και εγένετο η Kosmomove
Στα… καλύτερά της η Kosmocar
Η Kosmoride φέρνει το Microlino στην Ελλάδα!