Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

KOSMOCAR: Νέα δεδομένα με έμφαση στον άνθρωπο

Ελλάδα 1:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

KOSMOCAR: Νέα δεδομένα με έμφαση στον άνθρωπο

ΑΓΟΡΑ

KOSMOCAR: Νέα δεδομένα με έμφαση στον άνθρωπο

ΑΓΟΡΑ

Δεν αρκεί να προβλέπεις το μέλλον, πρέπει πρώτα από όλα να το επινοείς…

Advertisement
Advertisement

Και σε έναν κόσμο που τρέχει με ασύλληπτες ταχύτητες, η KOSMOCAR δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον, σχεδιάζοντας με φαντασία και όραμα την επόμενη ημέρα.

Ο επίσημος εισαγωγέας της VOLKSWAGEN, της AUDI, της SKODA και της DUCATI, δεν αρκείται στην μεγάλη παράδοση των μέχρι τώρα επιτυχιών και στον πρωταγωνιστικό του ρόλο επί πέντε και πλέον δεκαετίες στην χώρα μας. Αλλά ανοίγει έναν δίαυλο επικοινωνίας με το μέλλον, με ένα νέο πλάνο επενδύσεων και ενεργειών που ακουμπούν τις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται παγκοσμίως.

Η μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση, η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για την χρήση των οχημάτων και η έμφαση στη μικροκινητικότητα μέσω της Kosmoride, δημιουργούν ένα νέο και απαιτητικό περιβάλλον με πολλές και μεγάλες προκλήσεις.

Advertisement
Advertisement

Με έμφαση στον άνθρωπο

Στοιχεία όπως η ολιστική αναβάθμιση των συστημάτων τεχνολογίας, η εστίαση στην ικανοποίηση του πελάτη που εμπιστεύεται τα προιόντα και τις υπηρεσίες της KOSMOCAR και η βελτίωση των ανθρώπινων πόρων, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για την περεταίρω εξέλιξη.

Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν καινοτόμες ιδέες, όπως η συνεργασία με αρχιτέκτονες παγκόσμιας εμβέλειας για την δημιουργία νέων κτηριακών εγκαταστάσεων και βιοκλιματικών χώρων για χώρους εργασίας.

Advertisement

Στόχος αυτών των ενεργειών είναι να δημιουργηθεί ένα πρωτόγνωρο για την Ελλάδα εργασιακό περιβάλλον, ικανό να προσελκύσει ανθρώπους που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας εποχής. Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρείες. Οι άνθρωποι είναι οι εταιρείες…

Οι διακρίσεις που έλαβε η KOSMOCAR στα φετινά Mobility Awards επιβεβαιώνουν πολλά από τα παραπάνω. Ποιο συγκεκριμένα η Ελληνική εταιρεία έλαβε το βραβείο «Car Company of the Year» και τρία Gold βραβεία στις κατηγορίες Mobility as a Service (MaaS), Urban Transport και Ride Hailing and Car Sharing.

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Kosmocar: Και εγένετο η Kosmomove
Στα… καλύτερά της η Kosmocar
Η Kosmoride φέρνει το Microlino στην Ελλάδα!

 

Advertisement