Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής για την Alpine A110 (+video)

Ελλάδα 0:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής για την Alpine A110 (+video)

ΝΕΑ

Επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής για την Alpine A110 (+video)

ΝΕΑ

Με την San Remo 73 Special Edition της Α110, η Alpine γιορτάζει την κατάκτηση του πρώτου παγκόσμιου τίτλου της στους αγώνες αυτοκινήτων πριν 50 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η νέα αυτή ειδική έκδοση, είναι προορισμένη για πολύ περιορισμένη παραγωγή και η Alpine μόλις ενεργοποίησε την πλατφόρμα για τις παραγγελίες.

Το 1973 ήταν μια χρονιά- ορόσημο για την Alpine, καθώς τότε, με την πρώτη γενιά της Α110 κατέκτησε τον πρώτο της παγκόσμιο τίτλο στους αγώνες ράλι. Η κατάκτηση του τίτλου, ήρθε σε ένα άλλο σημαντικό χρονικό ορόσημα για το μοντέλο της Alpine, το οποίο τότε έκλεινε τα 10 χρόνια του στην αγορά.

Advertisement
Advertisement

Τα 50 χρόνια από τη νίκη του αυτοκινήτου στον αγώνα του San Remo, που σηματοδότησε και την κατάκτηση του τίτλου, ήταν η καλύτερη αφορμή για να λανσαριστεί η ειδική αυτή έκδοση του σύγχρονου Α110. Η ειδική αυτή έκδοση, θα παραχθεί μόλις σε 200 μονάδες και η Alpine έχει ανακοινώσει πως οι παραγγελίες από τους ενδιαφερόμενους γίνονται δεκτές από τις 17 Μαρτίου.

Η San Remo 73 Special Edition της Apline A110, ξεχωρίζει από τη βαφή Original Caddy Blue με μαύρες λεπτομέρειες και κόκκινη οροφή από ανθρακόνημα. Επιπλέον, στις πλευρές του αμαξώματος ξεχωρίζουν τα ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα, ενώ και οι ζάντες Grand Prix Brilliant Blanc με διάμετρο 18 ιντσών δίνουν τον τόνο της συνολικής αισθητικής.

Advertisement

Στο εσωτερικό οι γκρι ραφές στα καθίσματα και τα μπάκετ καθίσματα της Sabelt Racing, έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τις ασπρόμαυρες ρίγες που συνεχίζουν το εξωτερικό μοτίβο. Η απόδοση του κινητήρα παραμένει στους 300 ίππους, όπως και η πολύ ευχάριστη οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου που δεν έχει κάποιες μηχανολογικές επεμβάσεις. Η τιμή της ειδικής αυτής έκδοσης, έχει οριστεί στις 89.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υδρολίσθηση: Πως να γλιτώσετε από τον πιο ύπουλο εχθρό (+video)
Κυνηγητό με… άλογα για παράνομη χρήση κινητού (+video)
Ρεκόρ τζίρου και κερδών για ελληνικό όμιλο!