Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το σκάφος της Lamborghini έχει 2.000 άλογα

Ελλάδα 1:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το σκάφος της Lamborghini έχει 2.000 άλογα

ΝΕΑ

Το σκάφος της Lamborghini έχει 2.000 άλογα

ΝΕΑ

Τα επιθυμητά δίδυμα supercar για το δρόμο και ταχύπλοα σκάφη, δεν είναι καινούργιο φαινόμενο όπως καλά θυμάστε. Οι Aston Martin, Porsche αλλά και Lexus μπήκαν… στα νερά και τώρα η Lamborghini φοράει μαγιό της και ετοιμάζεται να βουτήξει με τη σειρά της.

Advertisement
Advertisement

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάστηκε με την Italian Sea Group προκειμένου να σχεδιάσει το πολυτελές γιοτ Tecnomar for Lamborghini 63 ώστε να δείχνει απευθείας επιθετικό αλλά και αρκετά σπορ.

Το σκάφος διαθέτει δύο κινητήρες V12 που εξελίχθηκαν από τη MAN και ο καθένας παράγει 2.000 ίππους ωθώντας το σκάφος σε τελική ταχύτητα 60 κόμβων (112 km/h). Είναι η ταχύτερη έκδοση γιοτ της Tecnomar. Η εκτεταμένη χρήση ινών άνθρακα συνέβαλε στο να διατηρείται το σκάφος μήκους 63 ποδιών στο σωστό απόβαρο, εμπίπτοντας στην κατηγορία των εξαιρετικά ελαφρών σκαφών.

Advertisement
Advertisement

Η Tecnmoar συνεργάστηκε άμεσα με το Centro Stile της Lamborghini, παίρνοντας έμπνευση από τη Lamborghini Sian FKP 37, το πρώτο υβριδικό μοντέλο. Αρκετές λεπτομέρειες αποτίουν φόρο τιμής στα μοναδικά φώτα σχήματος Υ των FKP 37 και Terzo Millennio. Στο εσωτερικό, το μοτίβο με τις γωνίες της Lamborghini είναι πάντα παρόν με πολλές καθαρές γραμμές, μοτίβα Υ αλλά και εξάγωνα σχήματα που χρησιμοποιούνται σε όλο το μήκος. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά χρωμάτων και υλικών εσωτερικού χώρου, τα οποία συνδυάζονται όμορφα με την εκτεταμένη γκάμα επιλογών εξωτερικής απόχρωσης. Η Tecnomar μιμείται επίσης την οθόνη οργάνων της Lamborghini, η οποία συνδυάζεται με ένα τιμόνι παρόμοιο με αυτό που βρίσκεται στα αυτοκίνητα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ένα μέρος του εσωτερικού δανείζεται απευθείας στοιχεία από τη Lamborghini, όπως είναι τα κουμπιά εκκίνησης – ένα για κάθε κινητήρα.

Το στιλ της Lamborghini ερμηνεύεται άριστα στο νέο σκάφος της Tecnomar, με τη γωνιακή σχεδίαση να παραπέμπει στο σήμα της Lamborghini. Η πολυτελής εμφάνιση με πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα από τη Lamborghini θα ικανοποιήσουν οποιονδήποτε θαυμαστή των ιταλικών supercar. Το Tecnomar for Lamborghini 63 – αντιπροσωπεύει την ίδρυση της εταιρείας το 1963 και πρόκειται να είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2021.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Ταχύπλοο 1.600 ίππων από την Mercedes-AMG και την Cigarette Racing

Advertisement