Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακό: Πληρώνουν για αυτοκίνητο που δεν υπάρχει!

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακό: Πληρώνουν για αυτοκίνητο που δεν υπάρχει!

ΝΕΑ

Εντυπωσιακό: Πληρώνουν για αυτοκίνητο που δεν υπάρχει!

ΝΕΑ

Οι πλούσιοι αυτού του κόσμου δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βάζουν προκαταβολές για ένα αυτοκίνητο που ούτε καν έχει ξεκινήσει να σχεδιάζεται.

Advertisement
Advertisement

Δύσκολα να καταλάβει κανείς πως σκέφτεται ένας πολύ πλούσιος. Και ακόμα πιο δύσκολο να μπεις στο μυαλό ενός φανατικού petrolhead και φίλου της McLaren o οποίος υπογράφει λευκή επιταγή για ένα μοντέλο που ακόμα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ως σχέδιο.

Το μοντέλο αυτό θα είναι ο αντικαταστάτης της εξαιρετικής 720S, το οποίο φέτος έκλεισε την παραγωγή του μετά από 5 χρόνια στην αγορά και εξαιρετικές κριτικές από τον ειδικό τύπο και τους αγοραστές του σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρία έχει ανακοινώσει ότι δουλεύει πάνω στον αντικαταστάτη της 720S αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο στον ορίζοντα.

Advertisement
Advertisement

Όμως όπως δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρίας στην Αμερική Nicolas Brown, ήδη υπάρχουν παραγγελίες με προκαταβολές από πελάτες, παρά το γεγονός ότι η McLaren επίσημα δεν έχει ανακοινώσει τίποτα.

Μάλιστα, είναι τέτοια η ζήτηση για ένα αυτοκίνητο που δεν… υπάρχει, που οι παραγγελίες έχουν εξαντλήσει την θεωρητική παραγωγή του μέχρι και το τέλος του 2024!

Προς το παρόν πάντως η McLaren δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα την παραμικρή πληροφορία για τον αντικαταστάτη της 720S. Η πρόσφατη υπογραφή συνεργασίας με την Lockheed Martin αφήνει τις υπόνοιες ότι ίσως πρόκειται για κάτι αρκετά φουτουριστικό.

Advertisement

Μέχρι τότε η εταιρία ασχολείται αποκλειστικά με τη νέα υβριδική Artura η οποία πηγαίνει αρκετά καλά. Ενώ παράλληλα υπάρχουν φήμες ότι βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης για ένα ηλεκτρικό σεντάν ακόμα και για ένα SUV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε που βρίσκονται οι 100 σπάνιες McLaren F1
Το «supercar» των e-scooter έχει τη σφραγίδα της McLaren
Με έμπνευση από τα μαχητικά που θα πάρει η Ελλάδα οι νέες McLaren

Advertisement