Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένας… ξυπόλητος με Ferrari Testarossa στα χιόνια (+video)

Ελλάδα 4:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένας… ξυπόλητος με Ferrari Testarossa στα χιόνια (+video)

ΝΕΑ

Ένας… ξυπόλητος με Ferrari Testarossa στα χιόνια (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι και το συνηθέστερο πράγμα να βλέπει κανείς μια Ferrari Testarossa, το αυτοκίνητο- εικόνισμα των ‘80s, να κάνει παντηλίκια με χαμηλή ταχύτητα σε χιονισμένους δρόμους και parking καταστημάτων.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κανείς, εκτός της καλαίσθητης κινηματογράφησης, είναι και ο… χαλαρός οδηγός της που την οδηγεί με τα πόδια του γυμνά.

Η Testarossa είναι μια από τις πιο εμβληματικές Ferrari στην πλούσια ιστορία της Ιταλικής μάρκας και ένα από τα αυτοκίνητα που έχουν ταυτιστεί με την εποχή που παρουσιάστηκε. Οι χαρακτηριστικές πλευρικές γραμμές του αμαξώματος, μέσα στις οποίες «κρύβεται» και η χειρολαβή για το άνοιγμα της πόρτας αλλά και ο επίπεδος 12κύλίνδρος κινητήρας της, είναι τα δύο πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς αλλά και με αυτό που κάνει η πλειοψηφία των κατόχων Testarossa όταν οι καιρικές συνθήκες είναι τέτοιες, εδώ έχουμε μια περίπτωση ενός «γλεντζέ» που ευχαριστιέται το αυτοκίνητό του σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Σε αυτές τις συνθήκες, με το χιόνι να είναι φρέσκο και μπόλικο παντού, η Testarossa χωρίς ιδιαίτερη πίεση, προσφέρει παρατεταμένες πλαγιολισθήσεις (και ένα τετ α κε) προς τέρψιν όλων όσων την παρακολουθήσουν στο παρακάτω video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα ηλεκτρικά βάζουν τέλος στα όρια ταχύτητας
Η Stellantis κάνει άνοιγμα στη γεωθερμία
Με πόσα πήγαινε πατίνι-πύραυλος στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης; (+ video)