Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Toyota Hilux…ταχυδρομείο

Ελλάδα 14:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Toyota Hilux…ταχυδρομείο

ΝΕΑ

Ένα Toyota Hilux…ταχυδρομείο

ΝΕΑ

Το Project & Post αποτελεί την προσπάθεια της Japan Post να αναδείξει χειρόγραφες επιστολές σε μια εποχή όπου σχεδόν όλοι επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων. Μέρος της πρωτοβουλίας περιλαμβάνει τη μετατροπή ενός παλιού φορτηγού Toyota Hilux σε ένα κινητό ταχυδρομείο.

Advertisement
Advertisement

 

Οι δημιουργοί του τού έδωσαν το έξυπνο όνομα “Post Car”. Το φορτηγό διαθέτει ένα ρετρό σχεδιασμό με ξύλο που μοιάζει σαν παλιό κτίριο. Έχει ακόμη και την κατάλληλη διακόσμηση λες και πρόκειται για μια θεατρική σκηνή. Το Post Car pickup θα πουλά card postal και χαρτικά και οι επισκέπτες θα μπορούν ακόμη να τραβήξουν μια εικόνα από το τηλέφωνό τους και να την μετατρέψουν σε ταχυδρομική κάρτα.

Η Japan Post χρησιμοποίησε προηγουμένως το Hilux για τις αποστολές του ταχυδρομείου, οπότε το φορτηγό ήταν μια φυσική επιλογή για τον συγκεκριμένο σκοπό. Η ταχυδρομική υπηρεσία αξιοποιήθηκε ήδη από την πρώτη γενιά του φορτηγού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Το & Post Hilux εμφανίζεται επί του παρόντος στο εμπορικό κέντρο Kitte στην περιοχή Marunouchi του Τόκιο. Ωστόσο, θα φτάσει και σε άλλα σημεία της χώρας αργότερα μέσα στο έτος. “Το κινητό ταχυδρομείο ταξιδεύει στη χώρα αναζητώντας ιαπωνικά χαρακτηριστικά και εποχιακές σκηνές”, δήλωσαν με περηφάνια οι υπεύθυνοι.

Advertisement
Advertisement

Το Hilux είναι διάσημο σήμερα για την ευρωστία του. Ενώ είναι ένα συμπαγές φορτηγό με αμερικανικά πρότυπα, η Toyota μπορεί να το κάνει να λειτουργεί ως ικανό τροχόσπιτο ή να μεταφέρει με ασφάλεια την μοτοσυκλέτα σας. Η ιαπωνική φίρμα προετοιμάζει αυτήν την περίοδο μια νέα ενιαία πλατφόρμα pickup με έμφαση στη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου, κάτι που θα δούμε στην επόμενη γενιά Tundra, Tacoma και Hilux. Το πρώτο από αυτά τα φορτηγά θα εμφανιστεί το 2021.