Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ένα Tesla Model 3 ιδανικό για… κάγκουρες (+video)

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Tesla Model 3 ιδανικό για… κάγκουρες (+video)

Mobility

Ένα Tesla Model 3 ιδανικό για… κάγκουρες (+video)

Mobility

Μία ολλανδική φίρμα μετατρέπει το ηλεκτρικό Tesla Model 3, με το αποτέλεσμα να μην είναι και ότι πιο καλαίσθητο.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι από εμάς θυμούνται την φυλή των «καγκουραίων», που τους έχανες και τους έβρισκες κυρίως τα βράδια να συμμετέχουν σε αυτοσχέδιους αγώνες φτιαγμένων αυτοκινήτων στα Λιμανάκια, στη «Βούτα» και σε όλα τα υπόλοιπα γνωστά-άγνωστα spots.

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο εκπρόσωπος της παραπάνω φυλής ήταν η πληθώρα των αεροδυναμικών βοηθημάτων που διέθετε, το φανταχτερό χρώμα του αμαξώματος και φυσικά το εκατοντάδων Watt ηχοσύστημα.

Advertisement
Advertisement

Εν έτει 2021 και βρισκόμαστε στην Ολλανδία, όπου οι αθεόφοβοι μηχανικοί ενός βελτιωτικού οίκου, έχοντας την αμέριστη βοήθεια του ιδιοκτήτη, κατάφεραν να παρουσιάσουν μία από τις πιο άσχημες μεταμορφώσεις του Tesla Model 3.

Οι πρώτες αντιδράσεις έρχονται από την επιλογή του εξωτερικού χρωματισμού, αλλά κυρίως από την τοποθέτηση μίας σταθερής πτέρυγας στο πίσω μέρος, που ξενίζει καθώς δεν ταιριάζει ούτε στο ελάχιστο. Πέραν αυτής, υπάρχουν και άλλα αεροδυναμικά εξαρτήματα, όπως το εμπρός σπλίτερ και τα πλαϊνά skirts, ενώ την δική τους «υπογραφή» βάζουν οι after market μαύρες ζάντες.

Αλλά αυτό που ξεχωρίζει από την κατασκευή είναι οι τετραπλές πίσω απολήξεις, που δίνουν μία διαφορετική νότα στο ηλεκτρικό μοντέλο. Ναι, όντως είναι άχρηστες, εάν βάλουμε στην εξίσωση ότι δεν υπάρχει κινητήρας εσωτερικής καύσης. Αυτό όμως δεν πτόησε τον νεαρής ηλικίας κάτοχο, που συν τις άλλοις έχει προσθέσει ενισχυτή ήχου, ο οποίος βγάζει το ψεύτικο soundtrack μέσω των ηχείων που βρίσκονται τοποθετημένα κάτω από το αμάξωμα.

Advertisement

Τέλος στο εσωτερικό κυριαρχούν τα μπάκετ καθίσματα της Sparco, το ρολ μπαρ και οι διάφορες carbon λεπτομέρειες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σούζα με την twin turbo Corvette σε πίστα dragster (+video)
Ακόμα δεν την είδαμε και στις ΗΠΑ έχουν έτοιμο bodykit για τη Μaserati MC20
Η εκρηκτική Toyota GR Supra των 1.000 ίππων