Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα δεν την είδαμε και στις ΗΠΑ έχουν έτοιμο bodykit για τη Μaserati MC20

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακόμα δεν την είδαμε και στις ΗΠΑ έχουν έτοιμο bodykit για τη Μaserati MC20

ΝΕΑ

Ακόμα δεν την είδαμε και στις ΗΠΑ έχουν έτοιμο bodykit για τη Μaserati MC20

ΝΕΑ

Μια εταιρεία στη Νέα Υόρκη μόλις παρουσίασε το επιθετικό bodykit της για την κεντρομήχανη MC20, παρ’ όλο που οι παραδόσεις του μοντέλου στους πελάτες της Maserati δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το bodykit για την MC20 προέρχεται από μια εταιρεία που ονομάζεται 7 Designs και είναι γνωστό ως κιτ «Aria».

Ο σχεδιασμός της MC20 κυριαρχείται από καμπύλες και δεν διαθέτει τον τύπο εντυπωσιακών αεροδυναμικών εξαρτημάτων που θα βρει κανείς για παράδειγμα, σε μια Lamborghini. Το κιτ από την 7 Designs μετατρέπει ριζικά την εμφάνιση της Maserati, καθιστώντας ακόμα πιο επιθετική την εμφγάνιση του μοντέλου. Στο μπροστινό μέρος, ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει έναν νέο διαχωριστή που παρέχει στο supercar κάποια πρόσθετη «αγριάδα» η οποία συμπληρώνεται από τις δύο μικρές αεροτομές στις πλευρές του προφυλακτήρα.

Advertisement
Advertisement

Οι τροποποιήσεις συνεχίζονται κατά μήκος των πλευρών με καλύμματα καθρεφτών με πτερύγια από ανθρακονήματα και εκτεταμένα πλευρικά μαρσπιέ. Η 7 Designs δημιούργησε επίσης έναν αεραγωγό οροφής που δείχνει πολύ ταιριαστός στο συνολικό σχέδιο της MC20. Το αυτοκίνητο που παρουσιάζεται σε αυτές τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, είναι εφοδιασμένο με διαφορετικούς από τους εργοστασιακούς τροχούς, με λαμπερό μαύρο φινίρισμα.

Η συνολική εικόνα ολοκληρώνεται ιδανικά με τις επεμβάσεις στο πίσω μέρος, που περιλαμβάνουν μερικά τολμηρά νέα εξαρτήματα, όπως είναι η μεγάλη σταθερή πτέρυγα από ανθρακόνημα, ένας νέος διαχύτης αλλά και ο προφυλακτήρας με τα έντονα αεροδυναμικά πτερύγια. Η 7 Designs δεν έχει κάνει αναφορά στο κόστος του bodykit «Aria» αλλά έχει επιβεβαιώσει ότι θα κατασκευάσει μόνο 25. Ο κινητήρας της MC20 είναι V6 χωρητικότητας 3,0 λίτρων με διπλό υπερσυμπιεστή και αποδίδει 621 ίππους και σίγουρα η 7 Designs, που δεν ασχολείται με τις αναβαθμίσεις στα μηχανικά μέρη, δεν θα έχει κάποια πρόταση για αύξηση της απόδοσης- σίγουρα όμως μόλις αρχίσει να κυκλοφορεί το αυτοκίνητο, θα δούμε κάποιους βελτιωτές να προτείνουν.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Αυτή θα είναι η Maserati Grecale
Σε δοκιμές εξέλιξης η νέα Maserati GranTurismo
H Maserati MC20 “λικνίζεται” στα χιόνια (VIDEO)

Advertisement