Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tώρα μπορείτε να νοικιάσετε ένα Tank (+video)

Ελλάδα 14:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tώρα μπορείτε να νοικιάσετε ένα Tank (+video)

ΝΕΑ

Tώρα μπορείτε να νοικιάσετε ένα Tank (+video)

ΝΕΑ

Πως θα ξεχωρίσετε σε ένα πάρτι όταν οι φίλοι σας θα εμφανιστούν με Bentley, Rolls-Royce, Bugatti, Lambοrghini ή Ferrari; Θα νοικιάσετε το Tank Limo.

Advertisement
Advertisement

 

Μεγάλο, εντυπωσιακό, (σίγουρα) επιβλητικό και θορυβώδες. Αυτές είναι τα εφόδια του Tank Limo για την αγορά των ενοικιάσεων οχημάτων σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Nick Mead. Αν πάλι ρωτήσετε τον οδηγό του (Limo χωρίς οδηγό δεν γίνεται), Tod Chamberlain, θα σας περιγράψει την λιμουζίνα Tank ως «Rolling Thunder».

Advertisement
Advertisement

Το «Tank Limo» είναι πιθανόν το πρώτο και μοναδικό επιμηκυμένο tank στον κόσμο που μπορείτε να ενοικιάσετε και βρίσκεται στην Αγγλία και όσο αν ακούγεται περίεργο έχει πινακίδα κυκλοφορίας. Αν λοιπόν ένας φίλος, φίλη ή η εταιρία σας κάνει μία εκδήλωση και εσείς θέλετε να ξεχωρίσετε από τις απλές Mercedes S Class, BMW 7, ή ακόμα και από τις Bentley, Rolls-Royce και τα Hummer Limo σας έχουμε τη λύση.

Ο Nick Mead δεν ασχολείται πρώτη φορά με τα στρατιωτικά οχήματα, ενώ μόνο η ενασχόλησή του με τα ερπυστριοφόρα οχήματα πηγαίνει 30 χρόνια πίσω όταν είχε περισσότερα από δύο στην κατοχή του. Τώρα προσπαθεί όταν πουλά ένα να αγοράζει το επόμενο. Έκανε το hobby του επάγγελμα όταν μία εταιρία, του ζήτησε να νοικιάσει το tank του με αντίτιμο την μισή του αξία για μία ημέρα. Είδε λοιπόν πως μπορούσε να… πολεμήσει για μεγαλύτερο κέρδος και το έκανε.

Advertisement

Όπως αναφέραμε (και παραμένει περίεργο) το «Tank Limo» κυκλοφορεί νόμιμα στον δρόμο αρκεί να μην ξεπερνά τα 30 χλμ μόνο με ελαστικές ερπύστριες. Ο Mead πάντως δηλώνει πως σε κλειστό δρόμο μπορεί να φτάσει τα 56 χλμ κάτι ιδιαίτερο για ένα όχημα με μήκος 6,7 μέτρα, πλάτος 2,4 μέτρα, που ζυγίζει 17, 5 τόνους.

Advertisement

Παρά τις διαστάσεις και το βάρος του ο Tod Chamberlain (ο χειριστής του) ισχυρίζεται πως είναι πιο εύκολο στην κίνηση και από ένα Limo Hummer. Ως τώρα η μοναδική ζημιά που έχει κάνει είναι να σπάσει τον καθρέπτη ενός Transit van στο Λονδίνο. Αν θέλετε να κάνετε μία… εκρηκτική εμφάνιση το Tank Limo είναι η επιλογή σας, με τιμή από 1.750 ευρώ. Αν έχετε τα χρήματα επισκεφθείτε το tanklimo.com.

 

Advertisement