Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Q50 με καταβολές από την F1

Ελλάδα 22:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Q50 με καταβολές από την F1

ΝΕΑ

Ένα Q50 με καταβολές από την F1

ΝΕΑ

Ως χορηγός τίτλου στην πρωταθλήτρια Red Bull Racing, η Infiniti έχει υποχρεώσεις αλλά και οφέλη. Ανάμεσα σε αυτά είναι και η προώθηση των μοντέλων της από τα μέλη της ομάδας και ιδιαίτερα από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος έχει διαφημίσει αρκετές φορές το μεσαίο sedan Q50, ενώ έχει συμμετάσχει και στην εξέλιξή του.

Advertisement
Advertisement

Πριν από λίγες ημέρες, ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είχε εμφανιστεί σε ένα σύντομο video, οδηγώντας μία… σπέσιαλ έκδοση του μοντέλου της Infiniti. Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η θυγατρική της Nissan ίσως αποτελεί συνέχεια του ίδιου αυτοκινήτου. Πρόκειται για το πρωτότυπο Q50 Eau Rouge.

Θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ και πήρε το όνομά του από τη διάσημη στροφή της πίστας του Σπα, στο Βέλγιο. Στη φωτογραφία εντοπίζεται ο διαφορετικός προφυλακτήρας, με τα χαρακτηριστικά blades που παραπέμπουν σε μονοθέσιο της F1. Είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, όπως και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών. Λογικά θα υπάρχουν και άλλες διαφορές στο αμάξωμα, όπως πίσω διαχύτης και αεροτομή, αλλά και στο εσωτερικό.

Λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη δεν έχουν γίνει γνωστά, δεν αποκλείεται όμως να πρόκειται για βελτιωμένη έκδοση του V6 3.7 ή του υβριδικού συστήματος με τον 3.5.

Advertisement
Advertisement