Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο! Ένα μονοθέσιο βγήκε στους δρόμους! (+video)

Ελλάδα 14:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο! Ένα μονοθέσιο βγήκε στους δρόμους! (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο! Ένα μονοθέσιο βγήκε στους δρόμους! (+video)

ΝΕΑ

Κάποιος κυκλοφόρησε στον δημόσιο δρόμο ένα μονοθέσιο, το οποίο -προφανώς- και δεν μπορεί νόμιμα να οδηγήσει.

Advertisement
Advertisement

Πόσες φορές είχατε σκεφτεί πώς θα ήταν να καθόσασταν μέσα σε ένα μονοθέσιο και να περιφερόσασταν στον δημόσιο δρόμο; Τι; Μόνο εμείς; Σίγουρα ακόμα ένας! Αυτός ο μυστηριώδης τύπος βγήκε με ένα αγωνιστικό μονοθέσιο GP2 στους δρόμους της Τσεχίας.

Πιο συγκεκριμένα, το όχημα GP2 είναι ένα Dallara GP2/08 και φυσικά δεν διαθέτει… νόμιμη πινακίδα για να βγει στους δρόμους, μιας και προορίζεται μόνο για πίστα. Μάλιστα, αυτό το μοντέλο έχει ντυθεί με τα γραφικά της Ferrari και ο οδηγός φοράει κανονικά την αγωνιστική του περιβολή.

Σύμφωνα με το Road & Track, ο ιδιοκτήτης του αγωνιστικού οχήματος έχει… πάρει τον αέρα του αρκετές φορές στους δημόσιους δρόμους της Τσεχίας, μιας και την πρώτη φορά που τον εντόπισαν ήταν στις αρχές του 2019. Οι Αστυνομικές Αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να βοηθήσουν στο να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο οδηγός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι το GP2/08 της Dallara κατασκευαζόταν από το 2008 έως το 2010. Εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό 4.4 V8 κινητήρα της Renault, σχεδόν ίδιος με αυτόν της Formula 1. Αποδίδει πάνω από 600 ίππους και το βάρος του φτάνει τα 690 κιλά.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Mercedes CLA (+video)
Πώς θα μοιάζουν οι ηλεκτρικές Alfa Romeo;
Ford Bronco: Ο θρύλος έρχεται στην Ευρώπη

Advertisement