Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα μοναδικό Dodge Viper ACR με ελάχιστα χλμ. (VIDEO)

Ελλάδα 12:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα μοναδικό Dodge Viper ACR με ελάχιστα χλμ. (VIDEO)

ΝΕΑ

Ένα μοναδικό Dodge Viper ACR με ελάχιστα χλμ. (VIDEO)

ΝΕΑ

Το Dodge Viper ACR είναι ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό το συγκεκριμένο με τα ελάχιστα διανυθέντα χιλιόμετρα, μοιάζει ιδανική περίπτωση για κάποιον που θέλει να χαίρεται οδήγηση (και) στις πίστες.

Advertisement
Advertisement

Το Viper ACR που διατίθεται προς πώληση στο Bring A Trailer είναι ένα μοντέλο του 2008, από αυτά που θεωρούνται «προ facelift».

Παρά την ηλικία του, είναι ένα απόλυτο όπλο και πωλείται με ένα Mopar Venom ECU παράλληλα στην ECU του εργοστασίου. Χρωματικά το δίπολο κόκκινου- μαύρου, είναι ένα μοτίβο που ακολουθεί εκτός του αμαξώματος και τις γραμμές της καμπίνας. Παράλληλα, στο αμάξωμα διακρίνεται και ένα extreme πακέτο αεροδυναμικών βοηθημάτων, στο οποίο περιλαμβάνονται μια ρυθμιζόμενη μεγάλη πίσω αεροτομή και το μπροστινό spoiler από ανθρακονήματα.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο έχει μαύρους εμπρός 18 ιντσών και πίσω σφυρήλατους τροχούς 19 ιντσών, με ημι-σλικ ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup, διαστάσεων 295/30 και 345/30 εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ είναι και εφοδιασμένο με ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW.Μια ματιά στο εσωτερικό της καμπίνας αποκαλύπτει έναν πολύ μινιμαλιστικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει μαύρα δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, κλιματισμό και στερεοφωνικό ηχοσύστημα με CD player που ήταν ότι έπρεπε για τις ανάγκες του ιδιοκτήτη του.

Όπως όλα τα Viper από αυτή τη χρονική περίοδο, το μοτέρ του είναι ατμοσφαιρικό 8,4 λίτρων V10 με απόδοση 600 ίππους από το εργοστάσιο. Ωστόσο, αυτό το ACR διαθέτει καταλυτικούς μετατροπείς υψηλής ροής, εξάτμιση Belanger, βελτιωμένες κυλινδροκεφαλές ως προς τη ροϊκότητά τους και τον παράλληλο εγκέφαλο που λέγαμε προηγουμένους, με αποτέλεσμα η απόδοση θα είναι περίπου 80 ίπποι παραπάνω από τους εργοστασιακούς. Είναι σίγουρα μια εξαιρετική περίπτωση αγοράς με ελάχιστα χιλιόμετρα και καταπληκτική διάθεση για sport οδήγηση και αξίζει και μόνο για την ηχητική απόλαυση, να δείτε το video που ακολουθεί, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ιδιοκτήτης βάζει μπροστά τον V10.

Advertisement

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Ένα και μοναδικό: Dodge Viper GTS CS

To πιο άγριο Viper έχει τέσσερις πίσω τροχούς

Advertisement

Η αγάπη για το Dodge Viper είνα παντοτινή