Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Mazda MX-5 φονέας γιγάντων

Ελλάδα 22:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα Mazda MX-5 φονέας γιγάντων

ΝΕΑ

Ένα Mazda MX-5 φονέας γιγάντων

ΝΕΑ

Γνωρίζουμε το Mazda MX-5 ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά και οδηγικά συμμετοχικά αυτοκίνητα όμως φαίνεται πως κάποιος ψηφιακός δημιουργός βρήκε σε αυτό την ιδανική βάση για τη δημιουργία ενός πυραύλου εδάφους για αγώνες dragster.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι πως κανένας δεν μπορεί να κρίνει τη φαντασία και την επιθυμία που μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα που δεν έχουμε συνηθίσει. Σίγουρα λοιπόν το Mazda MX-5 είναι από τα αυτοκίνητα που έχουν υμνηθεί για την ισορροπία και το ταλέντο του οδηγικού του χαρακτήρα αλλά όχι για τις ικανότητές του στην ευθεία.

Αυτό φαίνεται πως δεν εμπόδισε τον Kalim Oozeear, έναν ψηφιακό σχεδιαστή να δημιουργήσει μια ρεαλιστικότατη απεικόνιση στην οποία πρωταγωνιστεί ένα Mazda MX-5 το οποίο όμως φιλοξενεί στο χώρο του κινητήρα έναν θηριώδη V8 και μάλιστα με δύο τεράστια turbo. Η εικόνα σίγουρα τραβά την προσοχή προξενώντας μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση με την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτομέρεια κάνοντας το αποτέλεσμα απίστευτα αληθοφανές.

Advertisement
Advertisement

Πάντως η συνολική προσέγγιση του αυτοκινήτου δείχνει ξεκάθαρα πως ο δημιουργός του είχε στο μυαλό κάτι πολύ κοντινό στους αγώνες dragster. Είναι δεδομένο πως με τόσο βάρος στον εμπρός άξονα το τόσο πετυχημένο ζύγισμα του MX-5 έχει κάνει φτερά όμως από την άλλη πλευρά ένα τέτοιο εργοστάσιο δύναμης σε ένα τόσο μικρό και ελαφρύ αυτοκίνητο θα χάριζε επιδόσεις που θα μπορούσαν να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και να χαρίσουν διακρίσεις στις ευθείες των αγώνων dragster.