Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιό είναι το ιδιαίτερο χρώμα της Bentley Bacalar;

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιό είναι το ιδιαίτερο χρώμα της Bentley Bacalar;

ΝΕΑ

Ποιό είναι το ιδιαίτερο χρώμα της Bentley Bacalar;

ΝΕΑ

Η Bentley πραγματοποίησε πρόσφατα έναν διαδικτυακό διαγωνισμό προκαλώντας τους εργαζόμενους της εταιρείας και τις οικογένειές τους να δημιουργήσουν την τέλεια Bacalar.

Advertisement
Advertisement

Ο Διευθυντής Σχεδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας, Stefan Sielaff, επέλεξε αυτή την εκτέλεση με θέμα το ουράνιο τόξο, από μια γυναίκα που ονομάζεται Eleanor, ως την καλύτερη μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.
Δυστυχώς, δεν θα τη δούμε σε μια από τις 12 Bacalar που θα τεθούν σε παραγωγή, εκτός εάν ο πελάτης το ζητήσει. Ωστόσο, η τοποθέτηση ολόκληρου του φάσματος χρωμάτων σε ένα όχημα της είναι πιθανό να συμβεί, όπως ισχυρίζεται η Bentley.

Ξεκινώντας από την κορυφή του αυτοκινήτου και προς τα κάτω, η Bacalar υιοθετεί επτά αποχρώσεις από τον τεράστιο αριθμό επιλογών της Bentley:

Το Dragon Red II είναι ένα λαμπερό χρώμα, το οποίο εμφανίστηκε στο παρελθόν στη Continental GT V8 και πιο πρόσφατα στη Bentayga V8.
Το Orange Flame χρησιμοποιεί εξεζητημένη σύνθεση υλικών όπως αλουμίνιο σε σκόνη.
Το Yellow Flame υιοθετεί την ίδια απόχρωση με την αρχική Bacalar που είδαμε στο ντεμπούτο της.
Το Apple Green είναι μία από τις επιλογές χρώματος κατά παραγγελία της Bentley.
Το Jetstream II είναι το μπλε της σκόνης της εταιρείας με μεταλλικό φινίρισμα.
Το Sequin Blue προέρχεται από έναν πελάτη που ζητάει ένα αυτοκίνητο για να ταιριάζει με τα ιδιαίτερα γούστα του, τώρα είναι μέρος της διαθέσιμης παλέτας για τα οχήματα της μάρκας.
Το Azure Purple προέρχεται επίσης από αίτημα πελάτη. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτός ζήτησε ένα χρώμα που να ταιριάζει με ένα αφρικανικό μοβ λουλούδι.

Advertisement
Advertisement

Και οι 12 μονάδες της Bacalar έχουν ήδη πωληθεί, στην τιμή του 1,84 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ισχύς για το εκκεντρικό Roadster προέρχεται από ένα twin turbo 6,0 λίτρων W12 κινητήρα που παράγει 650 ίππους και 900 Nm ροπής. Η Bentley ισχυρίζεται ότι το μοντέλο περιορισμένης έκδοσης φτάνει στα 100 km/h από στάση σε 3,5 δευτερόλεπτα και σταματά να επιταχύνει στα 322 km/h.