Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ένα αλλιώτικο Honda e

Ελλάδα 2:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα αλλιώτικο Honda e

Mobility

Ένα αλλιώτικο Honda e

Mobility

Με ένα body kit που το κάνει να δείχνει έτοιμο για πίστα αγώνων, το Honda E παραμένει ρετρό αλλά με ένα τελείως διαφορετικό ύφος από το κανονικό του.

Advertisement
Advertisement

Με το συγκεκριμένο body kit από την Innovative Composites, το Honda E «αγριεύει» περισσότερο από όσο μπορεί να υποστηρίξει η ηλεκτρική του υπόσταση.

Με την προσθήκη του body kit της Innovative Composites το μικρό ηλεκτρικό της Honda γίνεται κάτι που στην πραγματικότητα δεν είναι- ή τουλάχιστον δεν ξεκίνησε να είναι. Με μεγαλύτερο πλάτος, με τονισμένα τα τόξα πάνω από τα φτερά, αεροτομές εμπρός και πίσω και μεγάλο διαχύτη χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα, το Honda E μοιάζει σαν να έχει κάτω από το μικρό του καπό ένα τεράστιο βενζινοκινητήρα.

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες αυτό που βλέπουμε, προφανώς και δεν έχει ολοκληρωθεί, έχοντας αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσει έστω και στο στάδιο του φινιρίσματος. Στο λογαριασμό της Innovate Composites στο Instagram, αναφέρεται ξεκάθαρα πως θα παραχθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός kit που θα προσφέρεται σε τιμή που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Παρ’ όλα αυτά, η IC καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν και να ενημερώσουν για το ενδιαφέρον τους σχετικά.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτη γεύση από το νέο Honda Civic Type R (+video)
Στα σκαριά η γκάμα ηλεκτρικών Honda e:N
Δοκιμή: Honda Jazz Crosstar 1.5 e:HEV

 

Advertisement

 

 

Advertisement