Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα GWM Ora 03 με εμφάνιση Porsche 911 GT3 RS

Ελλάδα 5:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα GWM Ora 03 με εμφάνιση Porsche 911 GT3 RS

ΝΕΑ

Ένα GWM Ora 03 με εμφάνιση Porsche 911 GT3 RS

ΝΕΑ

Για κάποιους μετράει μόνο η εμφάνιση και για αυτό μπαίνουν στη διαδικασία να δώσουν σε ένα ηλεκτρικό το ντιζάιν ενός supercar πίστας.

Advertisement
Advertisement

Κάποιοι στην Ταϊλανδία αποφάσισαν να πάρουν το ηλεκτρικό GWM Ora 03 και να του δώσουν μία εμφάνιση που θα μας θυμίζει την πιο συγκλονιστική Porsche που έχει φορέσει ποτέ πινακίδες. Αυτοί οι κάποιοι είναι ο βελτιωτικός οίκος, Lumga Design.

Από το ντεμπούτο του το 2020, το κινεζικό Ora 03 μαγνήτισε τα βλέμματα για τη ρετρό εμφάνισή του και το γνήσιο hatchback ντιζάιν του. Επειδή σε κάποιους θύμιζε κάτι από Porsche 911, η Lumga Design είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να του προσθέσει ένα κιτ τύπου GT3 RS.

Αυτό που κοιτάς πρώτα στο τροποποιημένο GWM Ora 03 είναι το εμπρός μέρος με την επανασχεδιασμένη και ενισχυμένη μάσκα, την οποία κοσμούν διάφορα αεροδυναμικά στοιχεία με καθαρά διακοσμητικό ρόλο.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, έχουν προστεθεί «φούστες» στα μαρσπιέ και δύο αεροτομές στο πίσω μέρος. Ενισχυμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας στον οποίο έχει ενσωματωθεί διακοσμητικός διαχύτης. Ακόμη, οι Ταϊλανδοί έβαλαν νέους, μεγαλύτερους τροχούς από κράμα αλουμινίου.

Η Lumga Design δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που θέλει να είναι πιο διακριτικός να κρατήσει του εργοστασιακούς θόλους και να αντικαταστήσει μόνο τους προφυλακτήρες.

Advertisement

Η απόδοση και το σασί δεν αγγίχτηκαν από τον βελτιωτικό οίκο, επομένως μιλάμε για ένα γνήσιο GWM Ora 03, απλά με κιτ τύπου Porsche 911 GT3 RS.

Advertisement

Εξακολουθεί λοιπόν να διατίθεται ακόμα και έτσι στις δύο εκδόσεις του εργοστασίου. Η μία με την απόδοση των 126 ίππων και η GT έκδοση με απόδοση 170 ίππους, και οι δύο προσθιοκίνητες. Η τελευταία διαθέτει και μεγαλύτερη μπαταρία η οποία εξασφαλίζει περίπου 400 χιλιόμετρα αυτονομία.

Εάν κάποιος θέλει να κάνει μία τέτοια αναβάθμιση στο Ora 03 του για να μοιάζει έστω σε GT3 RS, τότε πρέπει να παραγγείλει το κιτ από την Amotriz και να δώσει περίπου 1.100 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε τα GWM WEY 03 & ORA 03 στην Ιταλία
Η στρατηγική της Great Wall Motor για την Ευρώπη
Οδηγούμε την Porsche 911 GT3 RS

Advertisement