Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα επικό Audi A4 Allroad

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα επικό Audi A4 Allroad

ΝΕΑ

Ένα επικό Audi A4 Allroad

ΝΕΑ

Το Audi A4 Allroad είναι ένα ικανό αυτοκίνητο για ήπιες περιπέτειες εκτός δρόμου. Ενώ πολλοί λάτρεις της Audi χαμηλώνουν τα αυτοκίνητά τους, ο Gene Pascua αποφάσισε να πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το επικό A4.

Advertisement
Advertisement

Το Motor1.com είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Pascua με αφορμή το προσαρμοσμένο Allroad του. Είναι ο αρχικός κάτοχος, αφού το αγόρασε καινούργιο τον Ιούλιο του 2015 χωρίς να το μετατρέψει σε όχημα περιπέτειας. «Το αγόρασα αρχικά για περισσότερο χώρο και τα δύο σκυλιά μου», δήλωσε ο Pascua. “Το Overland δεν ήταν ποτέ στο μυαλό μου όταν το αγόρασα για πρώτη φορά.”

Αυτό άλλαξε το 2017 όταν άρχισε να συνειδητοποιεί το όραμα του με μια εισροή τροποποιήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας προσαρμοσμένης ανάρτησης για την αντιμετώπιση όλων των απαιτήσεων. Χρειάστηκε περισσότερη απόσταση από το έδαφος για να ξεκινήσετε τις περιπέτειες, ενώ, το Audi απέκτησε και νέα ισχυρότερα φώτα. Η διπλή μπαταρία της Redarc Electronics βοηθά όλα τα περιμετρικά ηλεκτρικά συστήματα καθώς και το ηχοσύστημα Midland Communications.

Advertisement
Advertisement

Μια σχάρα οροφής Gnarly Front Runner καθώς και μια σκάλα στο πίσω παράθυρο δεν είναι μόνο λειτουργικά, αλλά αναμφισβήτητα προσθέτουν και πόντους στην άγρια εμφάνιση του Allroad. Αυτό ισχύει με τους τροχούς Rotiform CCV-OR που υιοθετούν ελαστικά παντός εδάφους. Για να σας βοηθήσει να μεταφέρετε το επιπλέον βάρος, ο Pascua τροποποίησε τον κινητήρα του Audi. Το τελευταίο ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε δύσκολη συνθήκη.

Αυτό δεν είναι το πρώτο wagon που έχουμε δει να φτιάχνεται για ανάλογες περιστάσεις, αλλά είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα. Ευχαριστώ πολύ τον Gene Pascua που μοιράστηκε την ιστορία του και αυτές τις φωτογραφίες μαζί μας.