Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα δυνατό… σερβίς από τον Φέντερερ και τη Mercedes

Ελλάδα 14:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα δυνατό… σερβίς από τον Φέντερερ και τη Mercedes

ΝΕΑ

Ένα δυνατό… σερβίς από τον Φέντερερ και τη Mercedes

ΝΕΑ

Αυτό το ιδιαίτερο steet art γήπεδο τένις, στην καρδιά του Λονδίνου, είναι ο πρόσφατος καρπός της συνεργασίας του μεγάλου Ρότζερ Φέντερερ, με τη Mercedes-Benz.

Advertisement
Advertisement

Ο Ελβετός παγκόσμιος αστέρας του αθλήματος, που αποχώρησε το 2022 από την ενεργό δράση και η Αντιπρόεδρος Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Mercedes-Benz, Μπέτινα Φέτζερ, ανοίγουν ξανά ένα δημόσιο γήπεδο τένις στο Λονδίνο, το οποίο αρχικά ανακαινίστηκε και στη συνέχεια σχεδιάστηκε από το διεθνώς αναγνωρισμένο δίδυμο street art Low Bros.

Η εγκατάσταση στο Bostall Gardens επιλέχθηκε για να λάβει όχι μόνο μια πλήρη ανακαίνιση, αλλά και έναν ειδικό σχεδιασμό. Η εντυπωσιακή εγκατάσταση, που αποτελείται από δύο γήπεδα, προωθεί το άθλημα και εμπνέει επόμενη γενιά τενιστών.

Σχεδιασμένο από το δίδυμο τέχνης του δρόμου του Βερολίνου Low Bros, με το ρετρό φουτουριστικό τους στυλ και ζωγραφισμένο σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, το court δίνει ένα ορατό σημάδι πολύ πέρα ​​από τα σύνορα της πόλης και των εθνικών συνόρων.

Advertisement
Advertisement

Το αποτέλεσμα είναι ένα αστικό έργο τέχνης που όχι μόνο, συνδυάζεται οπτικά με το περιβάλλον του, αλλά εξυπηρετεί και τον αρχικό του σκοπό. Τα γήπεδα τένις που μπορούν να παιχτούν χωρίς συνδρομή, αποτελούν το μελλοντικό επίκεντρο ολόκληρης της κοινότητας, που αποτελείται από χώρο προπόνησης γυμναστικής, γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά.

«Ήταν πάντα στόχος μου να δώσω κάτι πίσω στην επόμενη γενιά τενιστών. Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι συνεργάτης με τη Mercedes-Benz και το έργο Neon Legacy που όχι μόνο ανακαίνισε αυτήν την εγκατάσταση τένις, αλλά τη μεταμόρφωσε σε ένα φωτεινό και χαρούμενο μέρος για να απολαύσουν όλοι», σχολίασε ο Ρότζερ Φέντερερ, 20 φορές νικητής Grand Slam και μία από τις θρυλικές μορφές του παγκόσμιου τένις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τις ανάγκες του έργου, δημοπρατήθηκε στο Λονδίνο και μια Mercedes AMG 63 GT SE Performance, που οδηγούσε ο Ελβετός στας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κάτι καλό ετοιμάζει η Mercedes…
ο επιτρέπει η Καλιφόρνια στη Mercedes-Benz
Αυτή η Mercedes-AMG GT63 επιταχύνει σαν dragster