Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα ακόμα (άχρηστο) ρεκόρ Guinness (+video)

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα ακόμα (άχρηστο) ρεκόρ Guinness (+video)

ΝΕΑ

Ένα ακόμα (άχρηστο) ρεκόρ Guinness (+video)

ΝΕΑ

Με μια C7 Corvette σημειώθηκε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για… την υψηλότερη ταχύτητα με την όπισθεν.

Advertisement
Advertisement

Όλοι ξέρουν πως μια Chevrolet Corvette C7 είναι γρήγορη και αρκετά ευχάριστη στο δρόμο αλλά στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με την άχρηστη διάκριση του έτους.

Για να μην πούμε και της δεκαετίας. Ο Scot Burner, ιδιοκτήτης του καναλιού στο YouTube «Always in Reverse»– που όπως λέει και το όνομα του καναλιού, οδηγεί ότι πέφτει στα χέρια του, όσο πιο γρήγορα μπορεί, με την όπισθεν (…) μπορεί να είναι πλέον πολύ περήφανος. Βλέπετε η ανοησία που έχει «βρει» ως concept για το ιδιαίτερο κανάλι του, επιβραβεύτηκε με ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness.

Advertisement
Advertisement

Ο Burner καταγράφει τις κορυφαίες ταχύτητες με όπισθεν διαφορετικών αυτοκινήτων τα τελευταία δύο χρόνια και σε αυτό το πλαίσιο, η C7 Corvette τον βοήθησε να διακριθεί. Με μέγιστη ταχύτητα τα 87 χλμ./ώρα με την όπισθεν, ο Burner έκανε ένα χρονομετρημένο μίλι (1,6 χλμ.) σε 1:15,18”. Ο χρόνος αυτός ήταν αρκετός για να τον τοποθετήσει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και είναι μάλλον κάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να ξεπεράσει με κάποιο άλλο αυτοκίνητο, αφού ούτως ή άλλως, είναι σίγουρα ένα από τα πιο άχρηστα και ανόητα ρεκόρ που μπορεί να κάνει κάποιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Kia EV6 έσπασε το ρεκόρ Guinness της Tesla
Ρεκόρ Guinness για τη Ford Mustang Mach-E
Το δίλημμα του Μπάϊντεν: Corvette ή ηλεκτρικά;

Advertisement

 

 

Advertisement