Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα αυτόνομο ηλεκτρικό coupe από τη Lincoln

Ελλάδα 16:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένα αυτόνομο ηλεκτρικό coupe από τη Lincoln

ΝΕΑ

Ένα αυτόνομο ηλεκτρικό coupe από τη Lincoln

ΝΕΑ

Το Lincoln Model L100 concept είναι ένα φουτουριστικό αυτόνομο και ηλεκτρικό μοντέλο που αποκαλύφτηκε επίσημα στο Monterey Car Week.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί διαδικτυακά να έκανε το ντεμπούτο του το νέο Lincoln Model L100 concept, ωστόσο εάν αυτό το μοντέλο δεν το δεις από κοντά, δεν πρόκειται να καταλάβεις πώς ακριβώς αποκαλύπτεται το εσωτερικό του.

Γι’ αυτό, όποιος βρεθεί στο Monterey Car Week έχει δει από κοντά το πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο κατασκευάστηκε στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων της μάρκας.

Πολλά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού πρωτότυπου Lincoln προέρχονται από το Lincoln Model L του 1922, ενώ υπάρχουν πολλά φουτουριστικά στοιχεία που σίγουρα εντυπωσιάζουν.

Advertisement
Advertisement

Όπως είναι η γυάλινη «κουκούλα» η οποία ανοίγει (μαζί με τις δύο πλαϊνές πόρτες) και αποκαλύπτεται το άκρως προηγμένο τεχνολογικά εσωτερικό. Εκεί καλωσορίζει τους επιβάτες με όμορφους χρωματισμούς και ένα vegan λευκό σαλόνι.

Η εταιρεία προωθεί τη νέα εποχή της μάρκας και το πρωτότυπο υπογραμμίζει την αυτόνομη ηλεκτρική τεχνολογία. Το κάθισμα του αυτόνομου Model L100 μπορεί να ρυθμιστεί όπως θέλει ο «οδηγός», είτε να στρέψει προς τα πίσω είτε προς τα εμπρός ή ακόμα και να ξαπλώσει για να ξεκουράζεται μέχρι να φτάσει στον προορισμό του.

Advertisement

Με το πρωτότυπο αυτοκίνητο της αμερικάνικης μάρκας, η Lincoln υπόσχεται την παραγωγή αρκετών νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων μέχρι το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα ζωή θα δώσουν στη Lincoln τα ηλεκτρικά (+video)
Σπουδαστές δημιούργησαν τη Lincoln του μέλλοντος
Lincoln Navigator Special Edition για το 2021

Advertisement