Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Polestar 2 με μονό ηλεκτροκινητήρα

Ελλάδα 18:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Polestar 2 με μονό ηλεκτροκινητήρα

ΝΕΑ

Polestar 2 με μονό ηλεκτροκινητήρα

ΝΕΑ

Η γκάμα του αμιγώς ηλεκτρικού Polestar 2 στην αγορά των ΗΠΑ διευρύνεται με την προσθήκη της έκδοσης με μονό ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Η διεύρυνση της γκάμας του Polestar 2 στην αγορά των ΗΠΑ αναμένεται να ενισχύσει την εμπορική δυναμική του μοντέλου ανοίγοντας το δρόμο προς ένα κοινό που βάζει την αυτονομία πάνω από την ισχύ και τις επιδόσεις.

Η έκδοση του Polestar 2 με μονό ηλεκτροκινητήρα 231 ίππων θα φορά την ίδια μπαταρία των 78 kWh με την έκδοση Dual Motor. Η χαμηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις θα προσφέρουν λοιπόν μεγαλύτερη αυτονομία η οποία υπολογίζεται πως θα φθάνει τα 420 χιλιόμετρα έναντι των 380 χιλιομέτρων (σύμφωνα με τα αμερικάνικα πρότυπα μέτρησης EPA) της έκδοσης με διπλό ηλεκτροκινητήρα. Επιπλέον η παρουσία της νέας έκδοσης θα προσφέρει στους πελάτες της Polestar που επιθυμούσαν μια πιο προσιτή οικονομικά λύση να αποκτήσουν το Polestar 2 με μονό ηλεκτροκινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό παρά να είναι αναγκασμένοι στην επιλογή του μοντέλου Dual Motor χωρίς όμως αρκετά στοιχεία εξοπλισμού τεχνολογίας και άνεσης.

polestar-2-usa

Advertisement
Advertisement

Αξίζει να σημειώσουμε πως η έκδοση με μονό ηλεκτροκινητήρα του Polestar 2 διατίθεται ήδη στην αγορά της Ευρώπης και μάλιστα με δύο διαφορετικές μπαταρίες 64 kWh και 78 kWh οι οποίες στον κύκλο WLTP προσφέρουν αυτονομία της τάξης των 420 και 515 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

polestar-2-usa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Polestar C: Ωδή στην «πράσινη» μετακίνηση
Volvo: Ρεκόρ πωλήσεων εν μέσω πανδημίας
Νέο Volvo C40: Με 402 ηλεκτρικούς ίππους (video)