Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Elon Musk: Ικανοποιημένος ήρθε Μύκονο!

Ελλάδα 3:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Elon Musk: Ικανοποιημένος ήρθε Μύκονο!

ΝΕΑ

Elon Musk: Ικανοποιημένος ήρθε Μύκονο!

ΝΕΑ

Το μεγάλο στοίχημα για της αυτοκινητοβιομηχανίες είναι η διάρκεια των μπαταριών και ο χρόνος φόρτισης των ηλεκτρικών τους μοντέλων…

Advertisement
Advertisement

 

Όλα δείχνουν πως η Tesla ήδη βρήκε τη λύση, η οποία παρουσιάστηκε στο μεγάλο αφεντικό, με τον Elon Musk να φύγει ικανοποιημένος για τις διακοπές του στη Μύκονο.

Το αεροσκάφος της Elon Jets προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου με τον φακό του protothema.gr να τον εντοπίζει στην παραλία της Αγίας ‘Αννας…

Advertisement
Advertisement

Όπως σας έχει ενημερώσει πρώτο το newsauto.gr, η Tesla με την έγκριση του Musk, έχει αρχίσει να παράγει οχήματα με τη νέου τύπου μπαταρία, με την κωδική ονομασία 4680. Μία μπαταρία η οποία σύμφωνα με την εταιρία έχει πολύ πιο γρήγορους χρόνους φόρτισης.

Οι πρώτες μετρήσεις που έγιναν στις ΗΠΑ με Model Y που κατασκευάζονται στο Τέξας και είναι εφοδιασμένες με την κυλινδρική μπαταρία 4680 είναι αρκετά ενθαρρυντικές.

Advertisement

Το αυτοκίνητο φόρτισε από το 0-80% σε μόλις 32 λεπτά σε ταχυφορτιστή των 250 kW. Αυτό σημαίνει ότι με βάση την ένδειξη του πίνακα οργάνων, το αυτοκίνητο απέκτησε έξτρα αυτονομία 362 χιλιομέτρων.

Σε προηγούμενη φόρτιση, η συγκεκριμένη μπαταρία πήγε από το 0-97% της φόρτισης σε 52 λεπτά για επιπλέον αυτονομία 434 χιλιομέτρων.

Advertisement

Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η φόρτιση της μπαταρίας δείχνει να γίνεται με τον σωστό σταθερό ρυθμό και την αναμενόμενη πτώση όταν πλησιάζει στο 80%.

Επόμενο βήμα η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πολυτάλαντος φυσικός από την Νότια Αφρική, να έδωσε το τελικό οκ για την έναρξη των δοκιμών στο σχέδιο που του παρουσιάστηκε, λίγο πριν απογειωθεί για Μύκονο

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος πραγματικά είναι ο Elon Musk;
Ο Elon Musk στη Μύκονο – Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο
Ανατροπή! Ο Elon Musk δεν αγοράζει το Twitter!
O Elon Musk ξεκίνησε τις μαζικές απολύσεις