Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ελλάδα: Ποια εταιρεία αυτοκινήτων έχει αύξηση πωλήσεων 117%;

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Ποια εταιρεία αυτοκινήτων έχει αύξηση πωλήσεων 117%;

ΑΓΟΡΑ

Ελλάδα: Ποια εταιρεία αυτοκινήτων έχει αύξηση πωλήσεων 117%;

ΑΓΟΡΑ

Το πολύ καλό κλίμα και η άνοδος των συνολικών πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στην αγορά. Σε μία όμως εταιρεία, η αύξηση των πωλήσεων έσπασε κάθε ρεκόρ…

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία που φέτος έχει σπάσει τα… κοντέρ των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι η Opel.

H εταιρεία που εκπροσωπείται πλέον από τον όμιλο Συγγελίδη, τον πρώτο 5μηνο του έτους έχει πουλήσει σχεδόν 5.900 νέα αυτοκίνητα, με το αντίστοιχο περσινό διάστημα να είναι το νούμε αυτό στα 2.721. Το ποσοστό της αύξησης είναι 117%, σε μία περίοδο που ακόμα δεν έχουν ομαλοποιηθεί οι παραδώσεις των αυτοκινήτων.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τον φετινό Μάρτιο, οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων της Opel στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 160.1%. Το Opel Corsa κατέλαβε την πρώτη θέση στις πωλήσεις για δεύτερη φορά το 2023 και επιβεβαίωσε την πρωτοπορία του με ποσοστό 7.3% της αγοράς το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Advertisement
Advertisement

Τον Ιανουάριο του 2023, η Opel είχε επίσης εξαιρετικά καλές επιδόσεις, κατακτώντας την πρώτη θέση των πωλήσεων για πρώτη φορά σε σχεδόν 10 χρόνια με ποσοστό αγοράς 13.2%, ανεβαίνοντας από το 5.5% του 2022. Το Opel Corsa ήταν το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο με ποσοστό 10% της αγοράς, ανεβαίνοντας από το 3% του 2022.

Το 2022, το Opel Corsa κατέλαβε την τρίτη θέση στην κατάταξη των πιο δημοφιλών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με 3,164 πωλήσεις, υποχωρώντας ελαφρώς κατά 1.2% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Advertisement

Σήμερα  το Opel Corsa είχε μια αύξηση των πωλήσεων κατά 282.2%.
Το Opel Crossland επίσης είδε μια σημαντική αύξηση των πωλήσεων κατά 305.2%, κερδίζοντας 11 θέσεις από τον Φεβρουάριο για να φτάσει στην 4η θέση.

Συνολικά, η Opel έχει δει μια σημαντική αύξηση των πωλήσεών της στην Ελλάδα από το 2021 έως το 2023, η οποία δείχνει να έχει διάρκεια, διεκδικώντας ακόμα και την πρώτη θέση…

Advertisement

ΑΚΟΜΑ:
Opel Mokka: Το ξεχωριστό SUV ακόμα πιο προσιτό!
Η μεγάλη ευκαιρία για Opel Grandland
Το Opel Corsa σταθερά πρώτο

 

 

Advertisement