Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα καινούργιο

Ελλάδα 23:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα καινούργιο

ΝΕΑ

Opel: Ανταλλάξτε το παλιό σας αυτοκίνητο με ένα καινούργιο

ΝΕΑ

Ο γερασμένος, ρυπογόνος και κατά προέκταση ανασφαλής στόλος αυτοκινήτων της Ελλάδας, θέλει σοβαρές πρωτοβουλίες για να ανανεωθεί. Όπως αυτή της Opel, η οποία ξεκίνησε ένα ελκυστικό πρόγραμμα ανταλλαγής.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Ελλάδα, δυστυχώς, διαθέτει έναν από τους πιο γερασμένους στόλους αυτοκινήτων, με τον μέσο όρο ηλικίας να φτάνει τα 17 έτη. Η ανάγκη για την ανανέωση είναι μεγάλη, τόσο για να μειωθεί η ρύπανση, όσο και για την ασφάλεια των οδηγών και των επιβατών. Από την άλλη το αυξημένο κόστος συντήρησης και επισκευής του παλιού αυτοκινήτου, τις περισσότερες φορές οικονομικά, οδηγεί στην ξεγνοιασιά ενός καινούργιου.

Αναμφίβολα, το μυστικό της επιτυχίας μιας αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να αντιλαμβάνεται τον παλμό της εποχής, τις ανάγκες της κοινωνίας και να προσφέρει το κατάλληλο προϊόν με τους πιο ευνοϊκούς όρους.

Advertisement
Advertisement

Η Opel, που εδώ και δεκαετίες έχει αναπτύξει δυναμικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τον Έλληνα οδηγό, τόσο με την αξιοπιστία της ως εταιρεία, όσο και με την προηγμένη τεχνολογία και την γνωστή γερμανική ποιότητα των αυτοκινήτων της, δίνει τώρα τη δυνατότητα της εύκολης και απροβλημάτιστης απόκτησης ενός από τα μοντέλα της, με ένα εξαιρετικά ελκυστικό πρόγραμμα ανταλλαγής.

Προσφέρει λοιπόν το μέγιστο όφελος για το παλιό αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως της εμπορικής του αξίας. Με λίγα λόγια εφόσον κάποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα καινούριο αυτοκίνητο, μπορεί να επισκεφτεί σήμερα μια έκθεση Opel, όπου και θα λάβει μια προσφορά για το παλιό, η οποία θα υπερβαίνει κατά πολύ την τρέχουσα εμπορική του αξία. Με αυτό τον τρόπο -και ανάλογα με το καινούριο μοντέλο Opel που θα διαλέξει- το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τις 2.700 ευρώ.

Advertisement

Και τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου προγράμματος δεν σταματούν εδώ. Η Opel μπορεί επίσης να εγγυηθεί την τελική τιμή, βάζοντας τέλος στον εφιάλτη των συνεχών ανατιμήσεων από την στιγμή της πρώτης παραγγελίας. Βάζει επίσης τέλος και στην ατελείωτη αναμονή για το νέο αυτοκίνητο, αφού εγγυάται έναν πολύ σύντομο χρόνο παράδοσης.

Σημειώστε πως όλα τα νέα αυτοκίνητα της Opel συνοδεύονται και από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η Γερμανική εταιρεία εμπιστεύεται την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της. Στο πρόγραμμα επιδότησης ανταλλαγής της Opel εντάσσονται όλα τα μοντέλα από την πλούσια γκάμα της γερμανικής εταιρείας, ξεκινώντας από το best-seller της ελληνικής αγοράς για το πρώτο τρίμηνο του 2023, Corsa, συνεχίζοντας με το πιο τεχνολογικά προηγμένο χάτσμπακ της αγοράς και «Car Of The Year» για το 2023 το νέο Astra και φθάνοντας μέχρι τα ολοκαίνουργια SUV της εταιρείας: το ρηξικέλευθο σχεδιαστικά Mokka, το ιδανικό για οικογένειες Crossland και φυσικά το κορυφαίο σε τεχνολογίες και χώρους Grandland.

Advertisement

Σημειώστε πως το πρόγραμμα ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου, οπότε σπεύσατε στις εκθέσεις Opel προκειμένου να πάρετε τη δική σας προσφορά…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Opel Corsa πρώτο στις πωλήσεις του 1ου τριμήνου!
Opel: Ανταλλάσσει μεταχειρισμένο με καινούργιο αυτοκίνητο
Service 5+, το νέο πρόγραμμα Aftersales της Opel