Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ΕΛΑΣ: Παρέλαβε 76 νέα περιπολικά – Που θα κατανεμηθούν

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ΕΛΑΣ: Παρέλαβε 76 νέα περιπολικά – Που θα κατανεμηθούν

ΝΕΑ

ΕΛΑΣ: Παρέλαβε 76 νέα περιπολικά – Που θα κατανεμηθούν

ΝΕΑ

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας. Τελευταία προσθήκη τα 76 νέα περιπολικά – Δείτε που θα κατανεμηθούν.

Advertisement
Advertisement

Σημαντική ενίσχυση για τον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, με 76 νέα οχήματα. Αυτά αποκτήθηκαν στο πλαίσιο προμήθειας με πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού και θα καλύψουν τις ανάγκες διαφόρων υπηρεσιών.

Όπως διακρίνουμε από τις φωτογραφίες, πρόκειται για μοντέλα Peugeot 308, τα οποία θα κατανεμηθούν σε Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών Αθηνών, καθώς και σε Τμήματα Τουριστικής Αστυνομίας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Ναύπλιο, Ρόδο, Κω και Κρήτη.

Advertisement
Advertisement

Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, «με την προσθήκη των οχημάτων την αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».

Εντός του 2021 η ΕΛΑΣ έχει ενισχυθεί με συνολικά 354 οχήματα, ενώ το 2020 υλοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με την παραλαβή 1.453 νέων οχημάτων.

Τα τελευταία παρελήφθησαν μέσω διαγωνιστικών διαδικασιών, προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό η ανανέωση του στόλου των οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στην μάχη της Βαρυμπόμπης τα νέα αυτοκίνητα της πυροσβεστικής
Ιδού το θηριώδες και… επικίνδυνο Ρωσικό Ilyushin – Παραλίγο τραγωδία στα Βίλια

Το νέο περιπολικό των 48.000 ευρώ της ΕΛΑΣ (+video)
Αυτά είναι τα νέα περιπολικά που απέκτησε η ΕΛΑΣ
Αυτά είναι τα νέα ανακριτικά van που απέκτησε η ΕΛΑΣ

Advertisement