Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έκτακτο: «Ντου» των Εσωτερικών Υποθέσεων στην Κόρινθο!

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έκτακτο: «Ντου» των Εσωτερικών Υποθέσεων στην Κόρινθο!

ΝΕΑ

Έκτακτο: «Ντου» των Εσωτερικών Υποθέσεων στην Κόρινθο!

ΝΕΑ

Από το πρωί οι άνδρες της Υπηρεσίας Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποίησαν «έφοδο» στη Διεύθυνση Μεταφορών.

Advertisement
Advertisement

Στο στόχαστρο των Αρχών φαίνεται ότι έχουν εισέλθει όλες οι Διευθύνσεις Μεταφορών όλης της χώρας μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα που δραστηριοποιούνταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ειδικό κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας από την Αθήνα μετέβη σήμερα στη Διεύθυνση Μεταφορών Κορίνθου όπου και τα έχουν κάνει όλα φύλλο και φτερό.

Advertisement
Advertisement

Οι άνδρες της Υπηρεσίας Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων πραγματοποίησαν κυριολεκτικά «έφοδο» στην Διεύθυνση Μεταφορών Κορίνθου και ξεκίνησαν τον έλεγχο απλά επιδεικνύοντας τις ταυτότητές τους.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που υπήρχαν στην Υπηρεσία για παράνομες ανανεώσεις αδειών οδήγησης αλλά και χορήγηση επαγγελματικών διπλωμάτων σε αλλοδαπούς που γνωρίζουν ούτε μία λέξη στα Ελληνικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr οι Αρχές έχουν στοχοποιήσει κάποιον υπάλληλο της Διεύθυνσης Μεταφορών χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει κάποια σύλληψη ή απλά περνά από σκληρό έλεγχο

Advertisement

Το Newsauto.gr πρώτο έχει αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στη διαδικασία των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων απόκτησης άδειας οδήγησης και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έχει προχωρήσει τάχιστα ώστε να χρησιμοποιηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξαφανιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα και βέβαια να παταχθεί η διαφθορά και η διαπλοκή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τέλος η δια βίου αφαίρεση του διπλώματος!
Παράνομα διπλώματα: Οι εξεταστές έκλειναν τους ανιχνευτές!
Παράνομα διπλώματα: Οι συσκευές είναι για αναμεταδόσεις κηδειών!

Advertisement