Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Έκρηξη» στη ζήτηση για track days στη Βρετανία

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Έκρηξη» στη ζήτηση για track days στη Βρετανία

ΝΕΑ

«Έκρηξη» στη ζήτηση για track days στη Βρετανία

ΝΕΑ

Το lock down λόγω της πανδημίας, έφερε σημαντική αύξηση στη ζήτηση των κουπονιών για τη συμμετοχή σε track days με εξωτικά και μη αυτοκίνητα στη Βρετανία.

Advertisement
Advertisement

Τα στοιχεία που δημοσιεύονται από Βρετανικές εταιρείες, αποδεικνύουν πως το lock down έχει… καταπιέσει τη διάθεση των πολιτών για οδηγικές εμπειρίες και έντονες συγκινήσεις μέσα σε πίστες. Οι πωλήσεις των κουπονιών από τις εταιρείες που νοικιάζουν αυτοκίνητα στις πίστες για να κάνει κάποιος μερικούς γρήγορους γύρους, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Με αυτό το στοιχείο υπήρξε εστιασμένη έρευνα για το αντικείμενο, βάσει της οποίας αποδείχτηκε πως πολλοί Βρετανοί ανυπομονούν για την άρση των μέτρων περιορισμού της κίνησης στη χώρα τους και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, προετοιμάζοντας τις «κινήσεις» τους για την αμέσως επόμενη περίοδο, έχουν την αγορά των κουπονιών για έντονες οδηγικές συγκινήσεις, σε υψηλή προτεραιότητα.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, από την έρευνα αποκαλύφθηκε και σημαντική αύξηση στη ζήτηση των διαθέσιμων υπεραυτοκινήτων για τους σκοπούς αυτούς. Τα premium πακέτα που είναι διαθέσιμα μέσω του www.trackdays.co.uk που αφορούν την οδήγηση ή τη συνοδήγηση σε κάποιο από τα διαθέσιμα supercars είναι αυτά που έχουν τις περισσότερες αγορές.