Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εκδρομή με διαμονή στην οροφή μιας Porsche Taycan

Ελλάδα 12:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εκδρομή με διαμονή στην οροφή μιας Porsche Taycan

ΝΕΑ

Εκδρομή με διαμονή στην οροφή μιας Porsche Taycan

ΝΕΑ

Η Porsche προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία κάμπινγκ, οργανώνοντας τριήμερες εκδρομές στο Μέλανα Δρυμό και την περιοχή Ρήνου-Έσσης.

Advertisement
Advertisement

Οι συμμετέχοντες κινούνται και… κοιμούνται σε μία ενοικιαζόμενη  Taycan Turbo S Cross Turismo  που είναι εξοπλισμένη με σκηνή οροφής.

Για την συμμετοχή στις εναλλακτικές αυτές εκδρομές το κόστος είναι 2.490 ευρώ ανά άτομο και δεν απαιτείται να φέρετε την δική σας Taycan. Η τιμή περιλαμβάνει μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης, τη σκηνή οροφής με κουβέρτες, μαξιλάρια και εξοπλισμό εξωτερικού χώρου, όλα τα γεύματά σας (δύο πρωινά, τρία μεσημεριανά γεύματα, δύο δείπνα) και φυσικά τα κλειδιά του αυτοκινήτου για τρεις μέρες/δύο νύχτες.

Το Roof Tent Experience χωρίζεται σε δύο τριήμερες εκδρομές μία… αθλητική με outdoor δραστηριότητες και μία γευσιγνωσίας.

Advertisement
Advertisement

Η πρώτη είναι στην περιοχή του Μέλανα Δρυμού όπου όσοι συμμετέχουν (δύο σε κάθε αυτοκίνητο) θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το ηλεκτρικό crossover σε δρόμους με στροφές. Θα απολαύσουν τη φύση με πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως μονοπάτια πεζοπορίας, ziplining, e-bike, SUP (όρθια κωπηλασία) και μπάρμπεκιου στη φωτιά. Στο τέλος της ημέρας, θα κοιμηθούν στη σκηνή στην οροφή της Taycan.

Το ταξίδι Ρήνου-Έσσης στοχεύει τους λάτρεις του κρασιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκλεκτή κουζίνα από σεφ με αστέρι Michelin, γευσιγνωσία και ξεναγό κατά μήκος της γερμανικής διαδρομής του κρασιού με μια ματιά στα παρασκήνια της παραγωγής αφρώδους οίνου. Η διανυκτέρευση γίνεται και πάλι στη σκηνή της οροφής της Taycan μετά από πεζοπορία, μπάρμπεκιου και πικνίκ.

Advertisement

Η Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 93,4 kWh, ενώ οι διπλοί ηλεκτροκινητήρες αποδίδουν από 625 ως 761 ίππους σε λειτουργία overboost. Αυτή η ισχύς είναι αρκετή για να επιταχύνει το τετρακίνητο crossover από τα 0-100 χλμ/ώρασε 2,8 δευτερόλεπτα, πριν φτάσει σε τελική ταχύτητα 260 χλμ/ώρα.

Advertisement

Για όποιον ενδιαφέρεται να οδηγήσει μια ηλεκτρική Porsche και στη συνέχεια να κοιμηθεί πάνω της, υπάρχει ακόμα μια διαθέσιμη ημερομηνία για το ταξίδι στον Μέλανα Δρυμό (6-8 Σεπτεμβρίου 2022) και μία για το ταξίδι Ρήνου-Έσσης (31 Μαΐου -2 Ιουνίου 2022).

Κάθε ομάδα θα έχει το πολύ οκτώ συμμετέχοντες, επομένως οι θέσεις είναι αρκετά περιορισμένες. Προκειμένου να προωθήσει το ταξίδι, η Porsche δημοσίευσε μερικές λήψεις με δύο influencers – τον ​​Frederic Siebold και τη Marisa Hampe – που δοκίμασαν την εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λος Άντζελες – Νέα Υόρκη: Πόσες ώρες φόρτισης χρειάστηκε η Porsche Taycan;
Porsche Τaycan Sport Turismο: Πρακτική και sport (+video)
Οδηγούμε την Porsche Taycan GTS Sport Turismo

Advertisement