Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έγινε barcode η… μάσκα κάθε Jeep;

Ελλάδα 10:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έγινε barcode η… μάσκα κάθε Jeep;

ΝΕΑ

Έγινε barcode η… μάσκα κάθε Jeep;

ΝΕΑ

Η Jeep Canada λανσάρει μια νέα υπηρεσία που την ονομάζει «Jeep Code» και αποτελεί το επόμενο βήμα στην ενημέρωση και αγορά αυτοκινήτου κάθε ενδιαφερόμενου.

Advertisement
Advertisement

Το «Jeep Code» θα λειτουργεί μέσω της γνωστής πλατφόρμας «Snapchat», στην οποία ο κάθε ενδιαφερόμενος επιλέγει το ανάλογο φίλτρο και σκανάρει τη μάσκα των μοντέλων Jeep. Η γρίλια του αυτοκινήτου λειτουργεί ως barcode με αποτέλεσμα να μπορεί ο χρήστης να «κατεβάσει» άμεσα στο smartphone του όλες τις πληροφορίες του μοντέλου.

Μάλιστα, ο χρήστης θα διαβάζει την τιμή και θα μπορεί να διαμορφώσει το αυτοκίνητο όπως ακριβώς θέλει, φτάνοντας ακόμα και στο τελικό στάδιο της παραγγελίας.

Advertisement
Advertisement

Στέλεχος της Jeep Canada δηλώνει ότι αυτό είναι το επόμενο βήμα για τους ενδιαφερόμενους, προσφέροντας μια άμεση και εύκολη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά του μοντέλου που του αρέσει. Τι καλύτερο από το να βλέπεις μπροστά σου το αυτοκίνητο και να λες… αυτό θέλω! Το «Jeep Code» βοηθάει κυρίως τη νέα γενιά, που είναι εξοικειωμένη με τη τεχνολογία του σήμερα και αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά το λανσάρισμα του Wagoneer L και Grand Wagoneer L.

Advertisement

Να θυμίσουμε ότι τα δύο SUV φέρουν όλα τα χαρακτηριστικά των καινούργιων μοντέλων της φίρμας, όπως είναι η εντυπωσιακή γρίλια που αποτελεί άλλωστε και η ταυτότητα της εταιρείας, αλλά για περισσότερα σχετικά με τα Wagoneer L και Grand Wagoneer L μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jeep Wrangler 4xe: Ασφάλεια με 5G
Η Jeep ετοίμασε νέο εξακύλινδρο
Ασταμάτητο το Jeep Wranger Rubicon 392(video)