Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Edition 1 και για την sedan Mercedes A-Class

Ελλάδα 5:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Edition 1 και για την sedan Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Edition 1 και για την sedan Mercedes A-Class

ΝΕΑ

Ειδική έκδοση Edition 1 και για την νέα A-Class θα παρουσιάσει η γερμανική εταιρία με την ειδική έκδοση να παραμένει διαθέσιμη στο κοινό για έναν χρόνο. Διαφορές έναντι των άλλων εκδόσεων στον αισθητικό τομέα αλλά και στον εξοπλισμό. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι Edition 1 εκδόσεις της Mercedes-Benz αφορούν όλο και περισσότερα νέα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας που κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά. Τώρα ήρθε η σειρά της νέας A-Class για να ντυθεί με επίσημη ενδυμασία και να αποκτήσει την δική της Edition 1 έκδοση.

mercedes-a-class-sedan-edition-1-640-3

Η A-Class Edition 1 κοστίζει περί τα 7.000 ευρώ επιπλέον στην γερμανική αγορά έναντι των άλλων εκδόσεων του μοντέλου λόγω και του έξτρα εξοπλισμού που φέρει σε σχέση με αυτά. Το sedan της γερμανικής εταιρίας έχει εξοπλιστεί, μεταξύ άλλων, με προβολείς LED, ενώ LED είναι και ο εσωτερικός ατμοσφαιρικός φωτισμός σε 64 διαφορετικά χρώματα. Παράλληλα το τιμόνι είναι δερμάτινο, ενώ τα διαφορετικά είναι και τα σπορ καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

mercedes-a-class-sedan-edition-1-640

Εξωτερικά το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τις αλουμινένιες ζάντες με διάμετρο 19 ίντσες με τις αποχρώσεις στο χρώμα του χαλκού, κάτι που ισχύει και για τα “διαμαντάκια στην γρίλια. Η διαφορετικότητα σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις υποστηρίζεται και από το ανάλογο σήμα στο εμπρός μέρος.

mercedes-a-class-sedan-edition-1-1000

Advertisement

Μικρές διαφοροποιήσεις έχουμε και στο εσωτερικό με το νήμα για τις ραφές του ταμπλό, των καθισμάτων, του “τεμπέλη” αλλά και των πάνελ στις πόρτες να είναι επίσης στο χρώμα του χαλκού. Επιγραφή που υποδηλώνει την ειδική έκδοση της A-Class θα βρείτε και στο ταμπλό της στην μεριά του συνοδηγού.

mercedes-a-class-sedan-edition-1-640-1

Advertisement

Η Edition 1 θα είναι διαθέσιμη με όλα τα μηχανικά σύνολα που βρίσκονται στην γκάμα της A-Class.