Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

ecocar POCCO: Smile, please!

Ελλάδα 16:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ecocar POCCO: Smile, please!

ΝΕΑ

ecocar POCCO: Smile, please!

ΝΕΑ

Πώς πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο πόλης; Όπως το νέο ecocar POCCO είναι η απάντηση! Ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα το οποίο θα σε μεταφέρει με ασφάλεια και ευκολία στον προορισμό σου, φτιάχνοντάς σου τη διάθεση όσο τίποτε άλλο!

Advertisement
Advertisement

Σε μια εποχή όπου όλοι παρουσιάζουν ηλεκτροκίνητα μοντέλα η ανάγκη για ένα προσιτό, χρηστικό και οικονομικό όχημα είναι μεγάλη. Όλοι δηλώνουν ότι διαφέρουν αλλά αυτοί που ξεχωρίζουν πραγματικά είναι λίγοι. Ανάμεσά τους, αναμφισβήτητα είναι η εταιρεία ecocar.

Μια εταιρεία είναι οι άνθρωποί της και αυτό είναι προφανές στην ecocar. Μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, με την απαιτούμενη ακαδημαϊκή εκπαίδευση και κατάρτιση και πρωτίστως με το πάθος της δημιουργίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.

Ένα πάθος το οποίο -μεταξύ άλλων- είχε ως αποτέλεσμα να έχει στη γκάμα της το POCCO, το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο πόλης το οποίο καινοτομεί στην αστική και περαστική μετακίνηση.

Advertisement
Advertisement

Με σεβασμό στο περιβάλλον, με τη δέσμευση των ανθρώπων της ecocar στην προστασία του και με βασική αρχή την κορυφαία τεχνολογία και την καινοτομία σε κάθε τομέα.

Με το νέο POCCO αυτή η τυπική διαδικασία μετατρέπεται σε μια ευχάριστη εμπειρία! Η οδήγηση ή η μετακίνηση με αυτό σε κάνει να ξεχνάς το άγχος τής δουλειάς και να φτάνεις στον προορισμό σου με πολύ καλύτερη διάθεση από αυτήν στην οποία βρισκόσουν όταν ξεκίνησες για τη διαδρομή.

Advertisement

Μάλιστα, οι βολικές εξωτερικές του διαστάσεις το κάνουν εύκολο στην οδήγηση και επιτρέπουν να κινείσαι με ευκολία ξεπερνώντας το εμπόδιο της κυκλοφοριακής συμφόρησης και με την ησυχία που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση.

Advertisement

Από την πρώτη στιγμή που θα δεις το καινούργιο POCCO ένα χαμόγελο συμπάθειας και εκτίμησης σχηματίζεται αβίαστα στο πρόσωπό σου! Η σχεδίαση του αμαξώματος, τα LED φώτα ημέρας και το σχετικά μεγάλο ύψος του από το έδαφος συνιστούν ένα σύνολο το οποίο τού προδίδει μια μοναδική εμφάνιση και έναν ισχυρό χαρακτήρα. Αναμφισβήτητα, το POCCO ξεχωρίζει απ’ οποιοδήποτε άλλο όχημα στον δρόμο!

Η μοναδικότητά του συνεχίζεται και στο εσωτερικό του. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις του έρχονται σε αντίθεση με τον συγκριτικά μεγάλο ωφέλιμο χώρο για τους δύο επιβάτες του και τα αντικείμενα που τυχόν μεταφέρουν.

Advertisement

Το όμορφα σχεδιασμένο και εργονομικά διαμορφωμένο ταμπλό τού καινούργιου POCCO συμβάλλει στην ευκολία τού οδηγού και στη δημιουργία ευχάριστης διάθεσης. Τόσο η έγχρωμη οθόνη στον πίνακα οργάνων όσο και οθόνη αφής στο ταμπλό είναι ευδιάκριτες, έχουν έντονα γραφικά και δίνουν πολλές πληροφορίες.

Το κεντρικό υποβραχιόνιο είναι βολικό και διαθέτει τον περιστροφικό διακόπτη για την επιλογή της φοράς κίνησης και την κατάσταση στάθμευσης του νέου POCCO. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, δημιουργώντας ένα προσεγμένο σύνολο το οποίο παραπέμπει σε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.

Ο εξοπλισμός του, επίσης είναι πλούσιος και περιλαμβάνει κεντρικό κλείδωμα, air-condition, ηλεκτρική υποβοήθηση στον τιμόνι, ηχοσύστημα με τέσσερα ηχεία και ρευματολήπτη 12V. Επίσης, διατίθενται ρυθμιζόμενα σε ύψος καθίσματα και θύρα USB.

Στο POCCO δεν έχει γίνει καμία παραχώρηση σε κανέναν τομέα, με αποτέλεσμα ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο αυτοκίνητο που σέβεται απόλυτα τονβ αγοραστή του.

Το καινούργιο POCCO διαθέτει ηλεκτροκινητήρα μέγιστης ισχύος 15 kW και μέγιστης ροπής 100 Nm. Οι μπαταρίες του είναι ιόντων λιθίου, έχουν ενεργειακή χωρητικότητα 9,2 kWh και δίνουν μέγιστη αυτονομία 110 km (κατά το Πρωτόκολλο «NEDC»). Αυτές παίρνουν ρεύμα σε απλή οικιακή πρίζα («Schuko») και χρειάζονται 6-8 ώρες για την πλήρη φόρτισή τους.

Σε ό,τι αφορά στις διαστάσεις του, το μήκος του είναι 2.950 χλστμ., το πλάτος του 1.490 χλστμ., το ύψος του 1.515 χλστμ. και το μεταξόνιό του φτάνει τα 1.950 χλστμ. Το βάρος του είναι μόλις 743 κιλά, γεγονός που συμβάλλει και στις πολύ καλές επιδόσεις! Το νέο POCCO έχει τελική ταχύτητα 90 χλμ./ώρα και επιταχύνεται από τα 0-60 χλμ./ώρα μόλις σε 3,0 δευτερόλεπτα!

Το καινούργιο POCCO της ecocar είναι η απόδειξη πως όταν υπάρχει όραμα και θέληση για δημιουργία, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που επιδιώκεις. Ένα ξεχωριστό, αμιγώς ηλεκτροκίνητο πόλης το οποίο είναι εύχρηστο, ευκολοδήγητο και προσιτό. Τι άλλο να ζητήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ecocar: Το micro μέλλον είναι εδώ
Δείτε το video με τα πρώτα Silence S04
TNC-E Mobility: Η cool πλευρά της μικροκινητικότητας