Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το video με τα πρώτα Silence S04

Ελλάδα 17:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το video με τα πρώτα Silence S04

ΝΕΑ

Δείτε το video με τα πρώτα Silence S04

ΝΕΑ

Το ισπανικό όχημα έρχεται για να δώσει λύσεις στα προβλήματα των καθημερινών μετακινήσεων με κόστος 1.5 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα…

Advertisement
Advertisement

Τα δύο πρώτα ηλεκτρικά Silence S04 βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και όπως διαβάσατε πριν από λίγες ημέρες στο Newsauto, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα δούνε από κοντά στα καταστήματα της Kosmoride.

Πρόκειται για οχήματα μικροκινητικότητας που κινούνται αποκλειστικά και μόνο με ρεύμα και μπορούν να φορτίσουν με δύο τρόπους. Ο πρώτος γίνεται με ένα καλώδιο όπως αυτό που συναντούμε στους Η/Υ και ο δεύτερος, παίρνοντας την μπαταρία στο… σπίτι ή στο γραφείο.

Η διαδικασία είναι απλή καθώς οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες και κινούνται σε ρόλερ για πιο εύκολη και άνετη μετακίνηση.

Χαρακτηριστικά που καλύπτουν την καθημερινότητα

Advertisement
Advertisement

Το ισπανικό μοντέλο μπορεί να καλύψει αποστάσεις έως 149 χιλιόμετρα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 90 χλμ./ώρα. Τα στοιχεία αυτά έρχονται να καλύψουν πολύ μεγάλη μερίδα του κοινού το οποίο κάνει καθημερινή χρήση αυτοκινήτου ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το Silence διαθέτει χώρο αποσκευών αλλά και air condition.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video το μικρό όχημα διαθέτει και ψηφιακό πίνακα οργάνων ενώ υπάρχουν και όλες οι θύρες USB για φορτίσεις κινητών κ.λπ.

Τα δύο οχήματα που έχουν έρθει στην Ελλάδα ανήκουν στην κατηγορία L7e ενώ μέσα στο 2023 αναμένουμε και τη μικρή έκδοση (κατηγορία L6e), η οποία έχει τελική τα 45χλμ./ώρα, βγάζει άδεια μοτοποδηλάτου, μπορεί να οδηγηθεί από 16 ετών και έχει αυτονομία 125 χλμ.

Το Silence S04 έχει μήκος 2,28 μέτρα,πλάτος 1,29 και ύψος 1,59 μέτρα

Πόσο κοστίζει;

Advertisement

Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο υπολογίζουμε στα 8.000-9.000 ευρώ για την μικρή έκδοση και 13.000 περίπου για την μεγάλη με την κρατική επιδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Silence S04 μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο της Kosmoride στο 210 9981281.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα της πιάτσας, 362…
Τα πρώτα Silence είναι στην Ελλάδα – Τα οδηγείς από 16 ετών!
Πάνω από 50 Ford Ranger Raptor ήρθαν στην Ελλάδα (+video)

 

Advertisement