Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Τα Tesla δείχνουν και Disney+

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα Tesla δείχνουν και Disney+

Mobility

Τα Tesla δείχνουν και Disney+

Mobility

Tesla: Νέες αναβαθμίσεις/ενημερώσεις. Η εταιρεία κυκλοφόρησε μια ενημέρωση λογισμικού (την 2021.24), η οποία περιλαμβάνει μια ποικιλία αναβαθμίσεων και νέων δυνατοτήτων.

Advertisement
Advertisement

 

Η Tesla προσθέτει το  κανάλι Disney+ και λειτουργία πλυσίματος αυτοκινήτου.

Οι νέες εφαρμογές και ψηφιακές λειτουργίες είναι, για κάποιους, ένα προσόν των αυτοκινήτων της Tesla, έτσι η δυνατότητα παρακολούθησης του Disney+ και άλλων τηλεοπτικών καναλιών δεν είναι έκπληξη. Βέβαια η λειτουργία πλυσίματος αυτοκινήτου, καθρέφτες με το Auto-Dimming, είναι κάτι διαφορετικό και σύμφωνα με την εταιρία αποσκοπούν στη βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας.

Advertisement
Advertisement

Η νέα ενημέρωση λογισμικού Tesla 2021.24 περιλαμβάνει το κανάλι Disney+ (στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω της εφαρμογής Tesla Theatre) αλλά και: Λειτουργία πλυσίματος αυτοκινήτου, λειτουργία Mirror Auto Dim, την επιλογή Remain Connected to WI-FI in Drive, βελτιώσεις στην Dashcam, νέο εικονίδιο Range Display και υποστήριξη νέας γλώσσας.

Από την προηγούμενη ενημέρωση λογισμικού (V10 του 2019) το Theatre Mode προσφέρει ήδη Netflix, Youtube, Hulu (ή Hulu+ Live TV) και Twitch για όλα τα μοντέλα που διαθέτουν τη μονάδα ελέγχου πολυμέσων έκδοση 2 (MCU2).

Advertisement

Η ενημέρωση (ανακοινώθηκε σε ανάρτηση στο Reddit), περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία πλυσίματος αυτοκινήτου, η οποία θα κάνει καλύτερη την εμπειρία των οδηγών στο πλύσιμο αυτοκινήτων.

Advertisement

Αυτή η επιλογή: Κλείνει όλα τα παράθυρα, κλειδώνει τη θύρα φόρτισης και απενεργοποιεί τους υαλοκαθαριστήρες, τη λειτουργία συναγερμού, τις κλειδαριές στις πόρτες και τους αισθητήρες στάθμευσης.

Η λειτουργία αποτρέπει το αυτοκίνητο από το να εμπλέκει αυτόματα το χειρόφρενο, ενώ αλλάζει από την επιλογή Free Roll σε Neutral.

Advertisement

Για οχήματα Tesla εξοπλισμένα με καθρέφτες Auto Dim μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε  και να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Άλλες ενημερώσεις που προστίθενται είναι οι βελτιώσεις Dashcam (για την κάμερα στο ταμπλό) που της επιτρέπουν αποθηκεύει αυτόματα κλιπ και ένα εικονίδιο Range Display (μετρητής αυτονομίας), [που είναι τοποθετημένο δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας.

Για τους χρήστες που δεν θέλουν να πληρώσουν την premium προσφορά συνδεσιμότητας του αυτοκινήτου της Tesla, το Remain Connect to Wi-Fi in drive τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν Wi-Fi hotspots κατά την οδήγηση. Τέλος, η Tesla πρόσθεσε επίσης τρεις νέες γλώσσες υποστήριξης: Ουγγρικά, Ρουμανικά και Ρωσικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πιο φτηνή έκδοση για το Tesla Model Y
Ελεύθεροι για όλους οι φορτιστές της Tesla!
Το Tesla Model 3 απειλεί το VW Golf