Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Easter Jeep Safari 2022: Ταξίδι στα όρια της ελευθερίας

Ελλάδα 8:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Easter Jeep Safari 2022: Ταξίδι στα όρια της ελευθερίας

ΝΕΑ

Easter Jeep Safari 2022: Ταξίδι στα όρια της ελευθερίας

ΝΕΑ

«Go Anywhere. Do Anything». Μέσα σε μόλις τέσσερις λέξεις η Jeep έχει συμπυκνώσει τη φιλοσοφία της, με τα μοντέλα της διαχρονικά να αποτελούν συνώνυμο της ελευθερίας και της κίνησης σε κάθε έδαφος.

Advertisement
Advertisement

Απόλυτα συνυφασμένη με την αίσθηση ελευθερίας σε κάθε διαδρομή, η Jeep, στις 9 Απριλίου θα αποκαλύψει ακόμα ένα πρωτότυπο στο πλαίσιο του φετινού Easter Jeep Safari.

Εκτός από τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες που εξασφαλίζουν τα συστήματα 4×4 της εταιρείας, με πιο πρόσφατο το Plug-in Hybrid 4xe, η αίσθηση ελευθερίας εκφράζεται και από τη μοναδική δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος, όπως η οροφή και οι πόρτες, που προσφέρουν τα Jeep Wrangler και Gladiator, επιτρέποντας μια άμεση επαφή με τη φύση.

Στο φετινό Easter Jeep Safari (9-17 Απριλίου), τη μεγαλύτερη εκδήλωση για τους φίλους της μάρκας σε παγκόσμιο επίπεδο, η θρυλική Αμερικανική μάρκα θα αποκαλύψει ακόμα ένα πρωτότυπο, το οποίο θα εκφράζει στο μέγιστο βαθμό αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας ενός αυθεντικού Jeep.

Advertisement
Advertisement

To Trail Marker 5 θα εφοδιάζεται με τις τελευταίες καινοτομίες των Jeep Performance Parts και Mopar, τονίζοντας την ελευθερία που προσφέρει ένα Jeep μέσω του στιλ, της επαφής με την φύση και βέβαια τη δυνατότητα κίνησης στα πλέον δύσβατα εδάφη, χάρη και στην ισχύ που εξασφαλίζει το αποδοτικό σύστημα τετρακίνησης Plug-in Hybrid 4xe.

Το 4xe που χρησιμοποιεί ήδη το Wrangler -και στο άμεσο μέλλον θα είναι διαθέσιμο και στο νέο Grand Cherokee-, συνδυάζει τις επιλογές ενός κλασσικού συστήματος κίνησης και στους τέσσερις τροχούς (δυνατότητα κατ’ επιλογής τετρακίνησης, κοντές σχέσεις, κτλ.) με την υψηλή απόδοση, τη χαμηλή κατανάλωση, αλλά και τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά, ακόμα και στην επιλογή 4×4.

To Jeep Easter Safari παραδοσιακά διαρκεί 9 ημέρες και ολοκληρώνεται την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν και διαδρομές εκτός δρόμου με διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με τη σχετική κλίμακα να ξεκινά από το 1 (πολύ εύκολες διαδρομές) και να φτάνει το 10 (διαδρομές για οχήματα εκτός δρόμου με ειδικές τροποποιήσεις). Η φετινή είναι η 56η διοργάνωση του θεσμού και θα διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 17 Απριλίου 2022.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Jeep Wrangler 4xe Plug-in Hybrid
Jeep: Νέα αποκάλυψη για το φετινό Easter Jeep Safari
Είναι αυτό το teaser o προάγγελος ενός νέου Jeep;

Advertisement