Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

EarthCruiser Explorer XPR440: Πάρε το “σπίτι” σου μαζί, παντού!

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

EarthCruiser Explorer XPR440: Πάρε το “σπίτι” σου μαζί, παντού!

ΝΕΑ

EarthCruiser Explorer XPR440: Πάρε το “σπίτι” σου μαζί, παντού!

ΝΕΑ

Τι παίρνει κανείς αν συνδυάσει ένα Unimog με ένα τροχόσπιτο; Μάλλον το απόλυτο όχημα περιήγησης με την απάντηση να έρχεται από την αυστραλέζικη EarthCruiser και το νέο της μοντέλο Explorer XPR440. TOY ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η EarthCruiser Australia εξειδικεύεται στην κατασκευή τροχόσπιτων για οχήματα 4Χ4 εδώ και 65 χρόνια και η τελευταία της δημιουργία ενσωματώνει όλη την εμπειρία που έχει συσσωρεύσει η εταιρία αυτό το διάστημα. Ένα Unimog U 430 με diesel κινητήρα απόδοσης 300 ίππων ήταν το όχημα που επέλεξε η EarthCruiser (σε συνεργασία με την Mercedes-Benz) για να κινεί το τροχόσπιτο της, δίνοντάς του έτσι σχεδόν απεριόριστες ικανότητες κίνησης σχεδόν όπου υπάρχει έδαφος.

Το Explorer XPR440 φέρει ό,τι μπορεί να χρειαστεί κανείς σε κάθε ταξίδι περιπέτειας και μπορεί να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει με ευκολία θερμοκρασίες που ξεκινούν από τους μείον 40 βαθμούς Κελσίου μέχρι και τις υψηλές θερμοκρασίες που θα βρει κανείς σε περιβάλλον ερήμου.

earthcruiser-unimog-640-2

Advertisement
Advertisement

To αυτοκινούμενο τροχόσπιτο της αυστραλέζικης εταιρίας έχει αυτονομία που μπορεί να αγγίζει ακόμη και τα 3.500 χλμ. (!) χάρη στο ρεζερβουάρ των 800 λίτρων με το οποίο έχει εφοδιαστεί. Διαθέτει επίσης δεξαμενή νεού 806 λίτρων που διασφαλίζει την επιβίωσή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να έρθετε σε επαφή με τον πολιτισμό.

earthcruiser-unimog-640

Παράλληλα το όχημα της EarthCruiser φέρει δύο ψυγεία με καταψύκτη, εργάτες για βάρος έως και εννιά τόνους, πλυντήριο ρούχων 2,5 κιλών, κλιματισμό και φούρνο μικροκυμάτων και ηλεκτρική εξωτετρική σχάρα για BBQ. Μάλλον δεν πρόκειται να σας λείψει τίποτα μέσα στο όχημα των Αυστραλών, το οποίο έχει και σαν highlight και πέντε εξωτερικές κάμερες περιμετρικά του οχήματος που μπορούν να καταγράψουν βίντεο για 45 ολόκληρες ημέρες αλλά και να το μεταδώσουν ζωντανά όπου εσείς επιθυμείτε! Σοφή η επιλογή και για… αλλαγής θέσης του τιμονιού μέσα σε 30 δευτερόλεπτα από την αριστερή στην δεξιά θέση.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ κοντού και μακρύτερου μεταξονίου (3,25 μ. ή 3,6 μ.) αλλά και μεταξύ δύο τροχόσπιτων το ένα με μήκος 4,4 μ. και το άλλο με μήκος 3,8 μ.

Advertisement