Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το «Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων» επιστρέφει

Ελλάδα 1:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων» επιστρέφει

ΝΕΑ

Το «Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων» επιστρέφει

ΝΕΑ

Το Poseidonion Grand Hotel και το νησί των Σπετσών υποδέχονται για τέταρτη χρονιά το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου).

Advertisement
Advertisement

Στις 8-9 Απριλίου η Πλατεία Ποσειδωνίου θα γεμίσει με εντυπωσιακά οχήματα-αντίκες. Για μία ακόμη χρονιά αυτοκίνητα-αντίκες ηλικίας από 30 έως και 95 ετών θα δώσουν ραντεβού το πρωί του Σαββάτου στα Ίσθμια όπου και θα επιλέξουν αν θα διαγωνιστούν στην κατηγορία Regularity με πολλές Ειδικές Δοκιμασίες ή στην TrophyTour με λιγότερες Ειδικές Δοκιμασίες. Τα περίπου 100 πληρώματα που θα λάβουν φέτος μέρος στη συνέχεια θα κατευθυνθούν μέσα από το μαγευτικό τοπίο της Πελοποννήσου στην Κόστα από όπου με το Ferry θα διασχίσουν τα νερά του Αργοσαρωνικού για να μεταφερθούν στις Σπέτσες και να πάρουν τις θέσεις τους στην Πλατεία Ποσειδωνίου μπροστά από το Poseidonion Grand Hotel.

Advertisement
Advertisement

Ήδη από την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων στις Σπέτσες, η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο του νησιού και τους επισκέπτες. Οι παρευρισκόμενοι έχουν κάθε χρόνο τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά οχήματα-σταθμούς στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας που κοσμούν στο πέρασμα τους τις γραφικές γωνιές των Σπετσών. Στα χρόνια που επισκέπτεται το Ράλι το νησί έχουν παρελάσει στους δρόμους του Bentley, Jaguar, Chrysler, Porsche, Cadillac, Maserati, Mercedes, Chevrolet και Alfa Romeo που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ύστερα από τρεις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις στις Σπέτσες, το Εαρινό Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που το έχει αναδείξει σε θεσμό.