Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εάν έχεις Porsche και iPhone, τα έχεις όλα!

Ελλάδα 12:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εάν έχεις Porsche και iPhone, τα έχεις όλα!

ΝΕΑ

Εάν έχεις Porsche και iPhone, τα έχεις όλα!

ΝΕΑ

Porsche και Apple γίνονται ένα στο σύστημα infotainment, επιτρέποντας πλέον πολλές ρυθμίσεις μέσω του iPhone.

Advertisement
Advertisement

Πριν μερικές μέρες, η Porsche ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή My Porsche App δέχθηκε σημαντικές αναβαθμίσεις. Ταυτόχρονα, η γερμανική μάρκα σκοπεύει στο άμεσο μέλλον να παραχωρήσει ολόκληρη τη λειτουργία του συστήματος infotainment των μοντέλων της στην Apple.

Φαίνεται λοιπόν πως το Apple CarPlay αποκτάει και αυτό νέες λειτουργίες μαζί με το My Porsche App. Στην πράξη το δεύτερο ενσωματώνεται στο πρώτο.

Έτσι λοιπόν έχοντας και τα δύο, το ένα στην Porsche σας και το άλλο στο iPhone σας, θα μπορείτε μέσω του smartphone σας να αλλάζετε σταθμό στο ραδιόφωνο, να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία της καμπίνας και να ελέγχετε και το φωτισμό. Οι λειτουργίες αυτές μάλιστα δε θα ρυθμίζονται μόνο μέσω του κινητού.

Advertisement
Advertisement

Εάν έχετε Apple Watch, θα μπορείτε και πάλι να λαμβάνετε πληροφορίες για την Porsche σας, όπως η θερμοκρασία της καμπίνας, αν οι πόρτες είναι κλειδωμένες και άλλα. Κάποιους τους βολεύει περισσότερο να κοιτούν το ρολόι τους παρά το κινητό λόγω της ταχύτερης πρόσβασης.

Επιπλέον, η Porsche προσθέτει άμεσα τη Siri σε 400.000 αυτοκίνητά της που έχουν ήδη ιδιοκτήτη. Σκοπός αυτού, είναι να βοηθήσει τους υφιστάμενους πελάτες της παρέχοντάς τους έναν ψηφιακό βοηθό. Μάλιστα, η Siri θα εμφανίζεται για να βοηθήσει με το πάτημα ενός διακόπτη στο τιμόνι της Porsche.

Advertisement

Συνολικά, οι αναβαθμίσεις στην My Porsche App προσφέρουν ένα πιο ξεκάθαρο και πιο φιλικό προς τον χρήστη σύστημα. Οι λειτουργίες θα γίνονται ταχύτατα με πολύ μικρές κινήσεις, διευκολύνοντάς τον χρήστη εξαιρετικά.

Η ενσωμάτωση της εφαρμογής της Porsche στο Apple CarPlay θα επιτρέψει επίσης στους κατόχους των ηλεκτρικών Porsche να οργανώνουν το ταξίδι τους μέσω του πλοηγού, προσθέτοντας -πριν ξεκινήσει το ταξίδι- και τις στάσεις για φόρτιση.

Advertisement

Πολύ τυχεροί και σίγουρα λίγοι όσοι έχουν και Porsche και iPhone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές της νέας Porsche Macan
Η Apple προαναγγέλλει την παρουσίαση του αυτοκινήτου της
Ασταμάτητη η πορεία της Porsche 911