Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δωρεάν αναπνευστήρες από την Tesla!

Ελλάδα 15:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δωρεάν αναπνευστήρες από την Tesla!

ΝΕΑ

Δωρεάν αναπνευστήρες από την Tesla!

ΝΕΑ

H Tesla ανακοίνωσε την κατασκευή και διάθεση δωρεάν ιατρικού εξοπλισμού για τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Advertisement
Advertisement

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν αναπνευστήρες για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, της πανδημίας που έχει προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανά τον κόσμο.

Ο CEO και ιδρυτής της εταιρείας, Elon Musk, ανακοίνωσε μέσω Socia Media πως θα κατασκευάσει αναπνευστήρες, εγκεκριμένους από τον αμερικανικό οργανισμό φαρμάκων FDA, και θα τους δώσει δωρεάν στα νοσοκομεία.
«Δεν θα χρεώσουμε τίποτε για την κατασκευή και τη μεταφορά των αναπνευστήρων. Το μόνο που μας απασχολεί ως εταιρεία είναι ότι ο κόσμος που πάσχει και υποφέρει τους χρειάζεται» δήλωσε ο CEO της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, η Tesla δεν έχει αναφέρει ακόμη πόσους αναπνευστήρες θα παραγάγει και διατίθεται να προσφέρει.
Κυβερνήσεις ανά την υφήλιο έκαναν έκκληση στις αυτοκινητοβιομηχανίες να βοηθήσουν στην παραγωγή αναπνευστήρων και, γενικότερα, ιατρικού εξοπλισμού, καθώς ο κορωνοϊός επελαύνει ασταμάτητος, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τις 777.000 και οι νεκροί να είναι πάνω από 37.000. Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η Ford και η General Motors έχουν ήδη επιστρατευθεί για την παραγωγή 80.000 αναπνευστήρων τις επόμενες 100 ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος αυτοκινητόδρομος θα λάβει επιδότηση 10,9 εκατ. ευρώ!

Advertisement

Αποκάλυψη! Ο κορωνοϊός μείωσε κατά 80% τα τροχαία δυστυχήματα

Προσοχή! Επιτήδειοι πωλούν ανύπαρκτα αυτοκίνητα μέσω Facebook

Advertisement