Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για το νέο Seat Leon

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το νέο Seat Leon

ΝΕΑ

Δοκιμές για το νέο Seat Leon

ΝΕΑ

Η εξέλιξη έχει τελειώσει και τώρα το νέο Leon βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών από τη Seat προκειμένου να παρουσιαστεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Η επόμενη γενιά του Seat Leon είναι σχεδόν έτοιμη. Ο «κατασκοπικός» φακός, συνέλαβε το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο στο Nurburgring σε κάποιες από τις τελικές δοκιμές του από την ομάδα εξέλιξης της Seat. Από το καμουφλάζ που έχει χρησιμοποιηθεί στο αυτοκίνητο, έχουμε αρκετές λεπτομέρειες που δεν είναι ξεκάθαρες για την τελική εικόνα του αυτοκινήτου. Σε γενικές γραμμές πάντως, φαίνεται να λείπουν οι έντονες ακμές του αμαξώματος ειδικά στο μπροστινό μέρος, με πιο κάθετο τελείωμα στη μάσκα.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, έχει διατηρηθεί η σχεδιαστική φόρμα του σημερινού μοντέλου αν –και πάλι- το βαρύ καμουφλάζ δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για να κρίνουμε τις αλλαγές σε αυτή τη φάση. Αυτό που αναμένεται να ισχύει στην νέα, 4η γενιά του Leon, είναι η πιο sport διάθεση σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα του Ομίλου VW που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα MQB (Golf και Octavia) και με τα οποία συμπληρώνεται η «τριπλέτα» που θα δούμε ανανεωμένη σταδιακά από τώρα, έως το τέλος της επόμενης χρονιάς.

Advertisement

Αρκετά πιο φρέσκια δείχνει να είναι η σχεδίαση στο εσωτερικό, με το ταμπλό που φαίνεται στις φωτογραφίες να παρουσιάζεται σημαντικά ανανεωμένο. Ο πίνακας των οργάνων είναι ολόκληρος ψηφιακός (τουλάχιστον έτσι θα είναι στις ακριβότερες εκδόσεις του μοντέλου) και στη μέση του ταμπλό δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής με την οποία ελέγχεται το infotainment του αυτοκινήτου. Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε το Leon μέσα στην πίστα του Nurburgring.

Advertisement

 

 

Advertisement