Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για το νέο ηλεκτρικό SUV από τη Hyundai

Ελλάδα 21:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το νέο ηλεκτρικό SUV από τη Hyundai

ΝΕΑ

Δοκιμές για το νέο ηλεκτρικό SUV από τη Hyundai

ΝΕΑ

Στο στάδιο των δοκιμών έχει φτάσει η εξέλιξη του νέου ηλεκτρικού SUV που ετοιμάζει η Hyundai και όπως φαίνεται, σχεδιαστικά θα βασίζεται στο «45 Concept».

Advertisement
Advertisement

Ο «κατασκοπικός» φακός συνέλαβε το νέο ηλεκτρικό SUV από τη Hyundai που υποβάλλεται σε δοκιμές στο Nurburgring για πρώτη φορά, το οποίο όπως φαίνεται, αισθητικά παραπέμπει και μάλλον θα βασίζεται στο 45 Concept που αποκαλύφθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης του 2019. Η έκδοση παραγωγής του μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως αργότερα, μέσα στη χρονιά, προκειμένου να είναι έτοιμο για τις κατά τόπους αγορές από το νέο έτος.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai με το συγκεκριμένο μοντέλο, θέλει να τοποθετηθεί «απέναντι» στα επερχόμενα ηλεκτρικά SUV, όπως είναι το Volkswagen ID.4 και το Skoda Enyak. Το 45 concept αποκαλύφθηκε ως φόρος τιμής στην πρώτη ιδέα της εταιρείας – το Pony Coupe του 1974. Το μοντέλο παραγωγής θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα E-GMP για τα ηλεκτρικά που έχει ο Όμιλος Hyundai και η οποία τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη μιας ολόκληρης σειράς ηλεκτρικών μοντέλων από τις Hyundai, Kia και Genesis.

Η πλατφόρμα E-GMP του Hyundai Group, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης τεχνολογίας ανάλογης με αυτή της Porsche Taycan για τη φόρτιση με την Kia να στοχεύει σε μια αυτονομία κοντά στα 500 χιλιόμετρα για το νέο της EV, καθώς και χρόνους επαναφόρτισης κάτω των 20 λεπτών.

Advertisement