Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές εξέλιξης για τον αντικαταστάτη της Huracan

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές εξέλιξης για τον αντικαταστάτη της Huracan

ΝΕΑ

Δοκιμές εξέλιξης για τον αντικαταστάτη της Huracan

ΝΕΑ

Η Lamborghini, έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασης της Huracan με το καινούργιο μοντέλο να είναι προσαρμοσμένο στην εποχή μας.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον διεθνή Τύπο, οι άνθρωποι της Lamborghini έχουν αρχίσει ήδη τη διαδικασία εξέλιξης του μοντέλου που θα διαδεχτεί τη Huracan (φωτογραφίες).

Αυτή, παρουσιάστηκε το 2014 και πλέον χρειάζεται να αλλάξει για είναι πιο σύγχρονη. Τα πρωτότυπα οχήματα του καινούργιου μοντέλου έχουν αρχίσει τις δοκιμές στον δρόμο και το αμάξωμά τους έχει έντονο καμουφλάζ για να μην είναι εμφανής η μορφή του.

Όπως είναι γνωστό, το νέο μοντέλο θα είναι Plug-in Hybrid γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα διαθέτει τον χωρητικότητας 5,2 λίτρων, ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το μοτέρ που θα έχει το καινούργιο supercar, όμως οι φήμες θέλουν να διαθέτει έναν V8 twin turbo.

Advertisement
Advertisement

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Στέφαν Βίνκελμαν, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini S.p.A., ο αντικαταστάτης της Huracan αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στα τέλη του 2024.

Αυτά που γνωρίζουμε ως τώρα είναι ότι τα πρωτότυπα οχήματα με τα οποία πραγματοποιούνται οι δοκιμές εξέλιξης του νέου μοντέλου της ιταλικής εταιρείας φαίνεται να έχουν διαφορετικά φωτιστικά σώματα. Τα εμπρός, δείχνουν να είναι διαμορφωμένα πιο κοντά στην άκρη της μάσκας και να υπάρχουν και άλλα δύο στις άκρες του εκεί προφυλακτήρα.

Advertisement

Στο πίσω μέρος του αμαξώματος, τα εκεί φωτιστικά σώματα φαίνεται να έχουν τη φωτεινή ταυτότητα τη οποία έχει η Lamborghini για τη Sian και τη Revuelto. Επίσης, υπάρχει διαμορφωμένος αεροδυναμικός διαχύτης στον προφυλακτήρα, ενώ μεταξύ των φώτων υπάρχει άνοιγμα από το οποίο βγαίνει η διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Advertisement

Τέλος, η οροφή των πρωτότυπων οχημάτων είναι διαμορφωμένη με τρόπο που να σχηματίζονται δύο μικροί επιμήκεις θόλοι πάνω από τα κεφάλια των επιβατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θέλεις να παραγγείλεις μια Lamborghini; Υπομονή!
Προ των πυλών το νέο hypercar της Lamborghini
Συγκριτική δοκιμή: Lamborghini Huracan Tecnica vs Porsche 911 GT3

 

Advertisement