Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμάζεται η ανανεωμένη Ferrari Portofino

Ελλάδα 17:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμάζεται η ανανεωμένη Ferrari Portofino

ΝΕΑ

Δοκιμάζεται η ανανεωμένη Ferrari Portofino

ΝΕΑ

Η καμουφλαρισμένη Ferrari Portofino που συνέλαβε ο κατασκοπικός φακός φαίνεται πως είναι ένα από τα πρωτότυπα εξέλιξης του ανανεωμένου μοντέλου του ιταλικού sports car.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη το 2017 η Ferrari Portofino φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε φάση μερικής ανανέωσης καθώς πρόσφατα ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπό της εντοπίστηκε στους δρόμους του Μαρανέλλο.

Αν και το έντονο καμουφλάζ δεν αφήνει περιθώρια για σίγουρες εκτιμήσεις μπορούμε να διακρίνουμε πως ο εμπρός προφυλακτήρας είναι ελαφρά ανασχεδιασμένος, με πιο επιθετικές εισαγωγές αέρα. Κάτι αντίστοιχο φαίνεται να συμβαίνει και στον πίσω προφυλακτήρα όπου ο διαχύτης έχει αποκτήσει πιο έντονα χαρακτηριστικά ενώ μικρές αλλαγές έχουν γίνει μάλλον και στο τελείωμα του πορτπαγκάζ που δείχνει πιο αρμονικά ενσωματωμένο στο πίσω μέρος. Σε ότι αφορά το εσωτερικό αν και δεν υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες πιστεύεται πως οι αλλαγές θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες με πιο πιθανή την αντικατάσταση του πίνακα οργάνων με πλήρως ψηφιακή οθόνη.

Ferrari-Portofino

Advertisement
Advertisement

Στον μηχανικό τομέα το πιο πιθανό σενάριο είναι πως στην ανανεωμένη Portofino ο V8 3.9 twin-turbo θα αποκτήσει την απόδοση που έχει και στην Roma ανεβαίνοντας από τους 600 στους 620 ίππους ενώ και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων που υπήρχε ως τώρα θα αντικατασταθεί με το αντίστοιχο νεότερο των οκτώ σχέσεων που επίσης διαθέτει η Roma. Οι παραπάνω αλλαγές εκτός από τη δεδομένη αναβάθμιση στο κομμάτι των επιδόσεων πιθανότατα θα έχουν θετική επίδραση τόσο στην κατανάλωση όσο και στις εκπομπές ρύπων.

Ferrari-Portofino

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Supercars εκατομμυρίων καταστρέφονται μέσα σε λίγα λεπτά (video)

Πόσες χιλιάδες ευρώ κερδίζει η Ferrari σε κάθε αυτοκίνητο;

Advertisement

Ferrari: Σκέψεις για το απόλυτο υπεραυτοκίνητο με βάση την F40

 

 

Advertisement