Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari: Σκέψεις για το απόλυτο υπεραυτοκίνητο με βάση την F40

Ελλάδα 6:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari: Σκέψεις για το απόλυτο υπεραυτοκίνητο με βάση την F40

ΝΕΑ

Ferrari: Σκέψεις για το απόλυτο υπεραυτοκίνητο με βάση την F40

ΝΕΑ

Τα μελλοντικά σχέδια της Ferrari μας απασχολούν πολύ συχνά και πολλές φορές η «σιωπή» των εκπροσώπων της Ιταλικής φίρμας στις φήμες που ακούγονται, είναι αυτή που κάνει το μύθο της εταιρείας να μεγαλώνει όλο και πιο πολύ.

Advertisement
Advertisement

Κάποιες από τις φήμες που ακούγονται, έχουν περισσότερα στοιχεία αληθοφανή και μας αναγκάζουν να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο. Μια από αυτές, είναι και η πιο «φρέσκια» που θέλει τη Ferrari να ετοιμάζει το απόλυτο μοντέλο της, σε ένα και μοναδικό αντίτυπο.

Στο Supercar Blog, υπάρχει ο «στοιχειοθετημένος» ισχυρισμός πως η Ferrari εξελίσσει αυτή τη στιγμή ένα μοντέρνο υπεραυτοκίνητο εμπνευσμένο από την εμβληματική Ferrari F40. Δυστυχώς, οι πηγές είναι ανώνυμες, επομένως είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η αξιοπιστία τους αλλά τα καλά νέα είναι ότι ίσως να μην χρειάζεται να περιμένουμε τόσο πολύ για να μάθουμε την αλήθεια. Προφανώς, από το Maranello θα μπορούσε να γίνει κάποια ανακοίνωση μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Εμείς πάντως θα θέλαμε να ισχύει κάτι τέτοιο, μια και πάντα οι φήμες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της Ferrari είναι γοητευτικές και κρύβουν πολλές εκπλήξεις, με «αναφορές» στο ένδοξο παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με όλες τις σύγχρονες Ferrari, η F40 είχε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και μάλιστα «μόνο» με πέντε σχέσεις. Μέχρι σήμερα, θεωρείται το απόλυτο «αναλογικό» supercar και αυτό είναι το ενδιαφέρον με τη συγκεκριμένη φήμη που εμπλέκει το νέο μοντέλο στα «χνάρια» της F40. Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν για το μελλοντικό μοντέλο, δημιουργήθηκαν από τον γραφίστα Samir Sadikhov πριν από μερικά χρόνια και έρχονται πάλι στην επικαιρότητα, μια και ο καλλιτέχνης έχει χρησιμοποιήσει στοιχεία από την εμβληματική Ferrari F40 μαζί με άλλα, από νεότερα μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας.

Δείτε ακόμα: Όταν τα supercars πέφτουν σε λάθος χέρια (VIDEO)

Advertisement

Κλεμμένη Ferrari έμεινε 26 χρόνια στο βυθό (VIDEO)

Πάνω από 1 δισ. ευρώ τα κέρδη της Ferrari το 2020

Advertisement