Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τον… γάμο Wrangler και Defender με 650 άλογα!

Ελλάδα 18:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τον… γάμο Wrangler και Defender με 650 άλογα!

ΝΕΑ

Δείτε τον… γάμο Wrangler και Defender με 650 άλογα!

ΝΕΑ

Μία εταιρία αποφάσισε να ενώσει εις σάρκα μία δύο πιο κλασικά off road οχήματα του πλανήτη. Και σε κόστος που είναι εξωφρενικό.

Advertisement
Advertisement

Το Signature Series 001 από τη Legend Motor Co είναι ένα restomod που αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό αρχικό Land Rover Defender, συνδυάζοντας την κλασική του μηχανολογική βάση με αμερικανικό υπόβαθρο και έναν V8 που φθάνει έως και τα 650 άλογα.

Παρά την ύπαρξη του σύγχρονου Land Rover Defender, η αγάπη για το πρωτότυπο μοντέλο ζει.

Η σειρά Signature Series 001 από τη Legend Motor Co δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει όσους αναζητούν μια ανασχεδιασμένη και αποκλειστική έκδοση αυτού του εμβληματικού off-roader.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το restomod, που δημιουργήθηκε από τη Legend Motor Co, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων, προσφέροντας αυτό που αναζητούν σε ένα Land Rover Defender, παρά το γεγονός ότι δεν είναι ένα αυθεντικό μοντέλο και κοστίζει και πολλά χρήματα.

Τα restomods συνήθως ξεκινούν με ένα όχημα-δότη, στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιώντας ένα Jeep Wrangler τρίτης γενιάς που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ το 2006, όταν η Mercedes κατείχε τις Chrysler και Dodge, τις εταιρείες στις οποίες ανήκε η Jeep.

Advertisement

Το εξωτερικό του Signature Series 001 έχει την κλασική εμφάνιση του Land Rover Defender, αλλά χρησιμοποιεί πάνελ από αλουμίνιο και Kevlar, μαζί με χαλύβδινες ζάντες 17 ιντσών εφοδιασμένες με ελαστικά off-road της BFGoodrich.

Στο εσωτερικό, προσφέρει δερμάτινα καθίσματα υψηλής ποιότητας, σπορ τιμόνι και κλασικές λεπτομέρειες που μιμούνται την ουσία του αρχικού μοντέλου.

Advertisement

Στην καρδιά αυτής της δημιουργίας βρίσκεται ένας V8 κινητήρας 6,2 λίτρων, κληρονομημένος από το Jeep Wrangler, ο οποίος μπορεί να αποδώσει 466 ίππους ή, για τους πιο απαιτητικούς, μια έκδοση 650 ίππων.

Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων. Με ρυθμιζόμενη ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, υδραυλικό τιμόνι και μεγάλη απόσταση από το έδαφος, αυτό το restomod προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στο δρόμο όσο και σε απαιτητικά εδάφη.

Advertisement

Η πολυτέλεια, η ισχύς και βέβαια η ιδιαιτερότητα της κατασκευής έχουν το τίμημά τους και όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα από αυτά τα αυτοκίνητα, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να καταβάλουν το σημαντικό ποσό των 226.295 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το Κινέζικο «copy-paste» του Land Rover Defender
Έρχεται το «Baby Defender» έως το 2027
Ετοιμάζεται το σούπερ Land Rover Defender SVX