Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε την εντυπωσιακή θωρακισμένη Mercedes-AMG G63 (VIDEO)

Ελλάδα 0:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε την εντυπωσιακή θωρακισμένη Mercedes-AMG G63 (VIDEO)

ΝΕΑ

Δείτε την εντυπωσιακή θωρακισμένη Mercedes-AMG G63 (VIDEO)

ΝΕΑ

Η Inkas Armored από τον Καναδά παρουσίασε την απόλυτη αλεξίσφαιρη παραλλαγή της τελευταίας γενιάς Mercedes-AMG G63, που είναι επιμηκυμένη και super πολυτελής.

Advertisement
Advertisement

Εξοπλισμένη με ότι πιο σύγχρονο σε ότι έχει να κάνει με την πολυτέλεια και την ασφάλεια, η G63 ​​VIP Limo είναι προφανές πως θέτει πολύ ψηλά τον πήχη ανάμεσα στα οχήματα του είδους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το πολυτελές εκτός δρόμου μοντέλο έχει επιμηκυνθεί και πλέον το μήκος του είναι 6.186 χιλ., με μεταξόνιο 4.374 χιλ. Αυτό σημαίνει ότι ο εσωτερικός χώρος είναι τεράστιος αλλά επειδή αυτό το όχημα δεν αφορά τη μεταφορά πολλών επιβατών αλλά λίγων σε συνθήκες απόλυτης πολυτέλειας, η Inkas το παρουσιάζει με καθίσματα μόνο για τέσσερις. Δύο στο μπροστινό μέρος (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) και δύο στο τεράστιο ξεχωριστό πίσω διαμέρισμα.

Advertisement
Advertisement

Το χωρισμένο διαμέρισμα που προορίζεται για μόλις δύο επιβάτες, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την εμφάνιση μιας τηλεόρασης 4K από την κονσόλα στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Η πίσω περιοχή διαθέτει επίσης ένα premium ηχοσύστημα με πολλαπλές διαμορφώσεις αναφορικά με την απόδοση των ηχείων για να προσομοιώνει την ακρόαση διαφορετικών ειδών μουσικής σε ανάλογο περιβάλλον, ενσωματωμένη Apple TV, ηλεκτρικά αναδιπλούμενο bar με ψυγείο και πολυτελή καθίσματα με επένδυση από δέρμα και υψηλής ποιότητας Alcantara. Τα καθίσματα φυσικά διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες μασάζ, θέρμανσης και ψύξης, ενώ στη διάθεση των πίσω επιβατών, είναι και ένα κέντρο ελέγχου που τους επιτρέπει να έχουν πλήρη έλεγχο όλων των μέσων, φωτισμού, άνεσης και λειτουργιών ασφαλείας.

Επίσης, μέρος του πακέτου είναι μια πηγή φωτός που έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να «μιμείται» το φως του ήλιου, ενώ για την διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας αέρα, το G63 ​​VIP Limo διαθέτει επίσης σύστημα χημικής διήθησης– καθώς εκτός των άλλων, είναι σχεδιασμένο και για να προστατεύει τους επιβάτες του από χημικό πόλεμο. Τα προστατευτικά μέτρα περιλαμβάνουν υλικά για τη θωράκιση του αμαξώματος, τα οποία καλύπτουν ολόκληρη την περίμετρο. Συναντώντας το επίπεδο προστασίας CEN 1063 BR7, παρέχουν προστασία έναντι επιθέσεων από πυρομαχικά 7,62x51mm ή 0,308 Winchester FMJ. Επιπλέον, επιτρέπουν στην G63 ​​VIP Limo να αντέχει σε έκρηξη από δύο χειροβομβίδες που πυροδοτούνται ταυτόχρονα κάτω από το πάτωμα.

Advertisement

Για να αντεπεξέλθει στο πρόσθετο βάρος και να διατηρήσει υψηλή απόδοση και ομαλή οδήγηση, η Inkas έχει επίσης αναβαθμίσει την ανάρτηση και έχει τοποθετήσει ελαστικά βαρέως τύπου, τα οποία επιτρέπουν στο όχημα να κινείται με πλήρη ταχύτητα ακόμα και με όταν έχουν τρυπήσει από πυροβολισμούς! Ο κινητήρας 4,0 λίτρων biturbo V8 παραμένει κάτω από το εμπρός καπό, αποδίδοντας 585 ίππους και 90,0 kgm ροπής, με μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 9 ταχυτήτων.

Advertisement

Δείτε ακόμα: Τι δώρο πήρε ο CR7 για τα 35α γενέθλιά του (VIDEO)

Suzuki Jimny με εμφάνιση και δυνατότητες G63

Advertisement

Η θωρακισμένη Bentayga της Inkas (VIDEO)