Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Τι δώρο πήρε ο Ronaldo για τα 35α γενέθλιά του; (+video)

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι δώρο πήρε ο Ronaldo για τα 35α γενέθλιά του; (+video)

MIRROR

Τι δώρο πήρε ο Ronaldo για τα 35α γενέθλιά του; (+video)

MIRROR

Τι αγοράζεις σε κάποιον που έχει ότι θελήσει; Η σύζυγος του Cristiano Ronaldo,Georgina Rodriguez, αποφάσισε να αγοράσει κάτι στον αστέρα της Juventus, που θα χρησιμοποιεί κάθε μέρα.

Advertisement
Advertisement

 

Μία έκπληξη περίμενε τον 35χρονο (από χθες) star του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo. Ο πέντε φορές κάτοχος της χρυσής μπάλας βγήκε για φαγητό με την σύντροφό του και τον 9 ετών γιό του στο εστιατόριο Casa Fiore. Όταν τελείωσαν το δείπνο τους η Rodriguez έκανε έκπληξη στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή δίνοντάς του τα κλειδιά και παρουσιάζοντάς του ένα Mercedes-Benz G-Class G 63 AMG, τυλιγμένο με μία κόκκινη κορδέλα. Ο Ronaldo έχει μία αρκετά μεγάλη συλλογή supersport αυτοκινήτων (hypercars) τα οποία δεν χρησιμοποιεί κάθε μέρα. Έτσι η Georgina Rodriguez του αγόρασε το τετρακίνητο SUV των 580 ίππων και 278.600 ευρώ (τιμή στην Ελλάδα) για να κινείται καθημερινά και να πηγαίνει στις προπονήσεις .

Advertisement
Advertisement

Η Georgina έγραψε παράλληλα με το βίντεο που μοιράστηκε με τους 16 εκατομμύρια οπαδούς της στο Instagram: «Συγχαρητήρια στον άνθρωπο της ζωής μου. Με αυτό θα μεταφέρουμε την αγάπη μας». Παρά το γεγονός ότι ο άσσος της Juventus είναι ηλικιακά σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι σκέφτονται να τα παρατήσουν, ο Ronaldo δήλωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει να παίζει ως τα 40 του. Ο πέντε χρόνια νικητής του Ballon d’Or λέει ότι έχει τη «βιολογική ηλικία» των 23 ετών και προτίθεται να συνεχίσει να παίζει μπάλα για τουλάχιστον άλλα πέντε χρόνια, επειδή η φυσική του κατάσταση δεν θα του δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

 

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Felicidades al hombre de mi vida! Qué ganas de transportar nuestro amor en tu regalo 💝🏎 🎁 @cristiano #happybirthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

Advertisement